Ülle Rajasalu kaotas Pirita linnaosakogu juhi koha

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miiduranna muuli detailplaneeringu avalik arutelu. Ülle Rajasalu.
Miiduranna muuli detailplaneeringu avalik arutelu. Ülle Rajasalu. Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

Pirita linnaosakogu avaldas esmaspäeva õhtul umbusaldust senisele juhile Ülle Rajasalule Reformierakonnast, kirjutab ERR-i uudisteportaal. 

Viieteiskümnest liikmest toetas umbusaldamist kaheksa. Rajasalu ise ütles sotsiaalmeedias, et tema vastast kampaaniat on juhtinud Keskerakonda kuuluv kinnisvaraärimees Miroslav Berezovski, kellele erakond nüüd taha tuli.

Uut esimees linnaosakogu esmaspäeval valida ei suutnud, sest piisavalt poolthääli ei saanud ei Berezovski ega Rajasalu ise, kes uuesti kandideeris. Nädala pärast läheb linnaosakogu uuele katsele.

Loe lähemalt ERR-i uudisteportaalist.

Tallinna linnavolikogu ja Pirita linnaosakogu liige Miroslav Berezovski peab Ülle Rajasalu süüdistusi kohatuks. «Mul on väga kahju, et Ülle Rajasalu püüab asja isiklikuks teha ning on asunud mulle ette heitma minu igapäevast tööd ettevõtjana,» ütles Berezovski. «Umbusalduse põhjused on ju Rajasalule väga hästi teada: esiteks, koosolekud muutusid jututoaks, kus unustati sisuline arutelu ning teiseks üleolev ja halvustav suhtumine kolleegidesse.»

«Ma ei ole kunagi oma igapäevast tööd varjanud ning kindlasti poleks ka kandideerinud linnavolikogusse ja linnaosakogusse kui tahaksin midagi salaja korda ajada. Kui Ülle Rajasalu on vaid selliste ettevõtjatega kokku puutunud, siis on see muidugi kurb,» lisas Berezovski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles