Kate ja Pippa Middletoni varasem elukoht Londonis on müügis

Annaliis Laidre
, Teemaveebide toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kirsty Wigglesworth / AP / Scanpix

Kui sa lossis elada ei saa, siis vali sellest järgmine parim asi: korter, kus on elanud kuningliku perekonna liige. Tegelikult ei olnud Kate Middleton selles korteris elades veel kuningliku perekonna liige, aga see oli tema viimane elukoht, enne kui ta prints Harry naiseks sai.

Korteri eest, kus Kate Middleton koos oma õe Pippaga elas, soovitakse saada 2.16 miljonit eurot. Uus turuhind toob perekonnale kasumit ligikaudu 1.3 miljonit eurot.

Londonis asuv korter paikneb šikis Chelsea naabruskonnas, tänaval nimega Old Church (Vana Kirik). See stiilselt sisustatud kolme magamistoaga korter läheb läbi kolme korruse.

Korteri sissepääs on esimeselt korruselt, kuid sisetrepist pääseb teisele korrusele, kus on elutuba, söögituba, köök ja külaliste tualettruum. Kolmandal korrusel on suur magamistuba, kust avaneb kaunis vaade ning lisaks veel kaks väiksemat magamistuba. Viimasel korrusel asub ka perekonnale mõeldud tualett, kirjutab kinnisvaraportaal Knight Frank.

Lubatakse, et korterisse paistab mõnus hommikupäike. Kuidas siis jääb? Kas tahaksid oma hommikukohvi nautida Kate Middletoni kunagise korteri hommikupäikese käes? Vaata pilte kõnealusest korterist SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles