Südamlik lugu: mees loobus lennuki esimese klassi istmest, et anda see krooniliselt haige beebiga naisele

Annaliis Laidre
, Teemaveebide toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

American Airlines pardal tegi üks mees suure heateo, vahetades oma esimese klassi istme ära naisega, kes lendas koos oma hapnikumaski kandva 11-kuuse tütrega.

Kelsey Zwick ja tema tütar Lucy lendasid Orlandost Philadelphiasse, et ravida enneaegselt sündinud Lucy kroonilist kopsuhaigust. Kui Zwick koos oma tütrega turistiklassis istus, tuli nende juurde lennusaatja, kes ütles, et esimeses klassis istuv mees soovib naise ja lapsega kohad ära vahetada.

Zwick kirjutas oma Facebooki postituses: «Mehele, kes istus kohal 2D ja reisis täna Orlandost Philadelphiasse. Ma ei tea sind, aga ma kujutan ette, et sa nägid meid kusagil, samal ajal kui ma lükkasin käru, vedasin mähkmekotti ja lisaks veel hapniku masinat oma tütrele.»

Naine jätkas: «Sa loobusid oma mugavusest esimeses klassis meie pärast. Ma ei suutnud oma pisaraid tagasi hoida, kui ma mööda vahekäiku oma tütre Lucyga sinna läksin. Tema naeratas, sest tõenäoliselt tundis ka tema seda puhast headust!»

Zwick ütles, et tal ei õnnestunud seda meest näha, aga tema tegu oli liigutav.

«Asi ei olnud ainult selles istmes, vaid see oli kulminatsioon kõigele, mida me oleme viimasel kahel aastal läbi elanud. Probleemid rasedusega, seejärel Lucy ja tema õe Eva enneaegne sünd, mis on neid mööda haiglaid jooksutanud, ilma vajalikku ravi leidmata.»

Hetkel kasutab Lucy oma hapnikumaski ainult öösel ja reisides, sest lennuki kabiinis on madalam õhurõhk. Esimese klassi iste andis neile hapniku masina jaoks ruumi juurde ja veel mõningaid mugavusi.

«Tänan sind. Mitte ainult istme enda eest, vaid märkamast. Et meid nägid ja mõistsid, et võib-olla ei ole asjad alati kerged. Tänan, et otsustasid näidata oma headust. See meenutas mulle, et tegelikult on maailmas nii palju head. Ma ei suuda ära oodata, et sellest ühel päeval Lucyle rääkida.»

See Facebooki postitus jõudis lõpuks meheni, kes oli neid aidanud. Ta oli väga liigutatud sellest, mida naine kirjutas, vahendab Travel & Leisure.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles