Krootuse lapsed pakuvad eeskuju kilekottide vältimisel

Indrek Sarapuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krootuse kooli 3. klassi tublid lapsed: Laura Almere, Rainis Kirss, Silver Kruuda, Kristo Käo, Timo Landrat, Ranek Raig, Rihard Rammul, Jessica-Marleen Sabre, Lisandra Soo, Melani Telling ja Liisa Vagula. Nende klassijuhatajal Sigrid Mallesel on laste edukas osalemises konkursil suur osa. 
Krootuse kooli 3. klassi tublid lapsed: Laura Almere, Rainis Kirss, Silver Kruuda, Kristo Käo, Timo Landrat, Ranek Raig, Rihard Rammul, Jessica-Marleen Sabre, Lisandra Soo, Melani Telling ja Liisa Vagula. Nende klassijuhatajal Sigrid Mallesel on laste edukas osalemises konkursil suur osa. Foto: Indrek Sarapuu

Põlvamaal Kanepi vallas asuva Krootuse kooli kolmas klass esines edukalt keskkonnateemalisel videokonkursil Mini Negavatt, kust toodi koju Rimi Eesti Food ASi eriauhind. Lapsed tutvustasid oma videoloos alternatiive kilekotile.

Tegelikult oleks võinud auhinna anda kõik tuntud Eesti poeketid, sest video idee oli universaalne: lapsed olid kodunt kaasa toonud kõik seal leiduvad kilekotid ning sinised ja rohelised ja punased logodega plastikkotid täitsid terve väikese klassiruumi.

Järgmises kaadris oldi aga juba poes, kus tutvustati nii biolagunevat kui ka spetsiaalset ja mitmekordset köögiviljakotti ning selgitati paberkoti eelist kile ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles