Uute gaasibusside tankla valmib kevadel (1)

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ringtee ja vasakut kätt jääva Jalaka tänava ristmiku lähedal bussipargi valduses valmib kevadeks gaasitankla, mis on mõeldud Tartu linnaliinibussidele ja ka avalikuks kasutamiseks.
Ringtee ja vasakut kätt jääva Jalaka tänava ristmiku lähedal bussipargi valduses valmib kevadeks gaasitankla, mis on mõeldud Tartu linnaliinibussidele ja ka avalikuks kasutamiseks. Foto: Margus Ansu

Go Bus sõlmis suve hakul linnaliinibussidele tankla rajamiseks lepingu kütusefirmaga Alexela. «Koppa pole meie õue peal veel maasse löödud,» ütles Go Busi juhatuse esimees Andrei Mändla eile. «Tankla peab valmis olema järgmise aasta 1. maiks. Alexelast on mulle öeldud, et võin rahulikult magada, kõik saab õigeks ajaks valmis.»

Jalaka 77 ja Ringtee 25 vahelisele alale tulev tankla on CNG surugaasi nn aeglase tankimise tankla, kus on ka kiirtankimise võimalus. Viimast saavad kasutada kõik surugaasiga sõitvate sõidukite omanikud. Alexela on varem teatanud, et tulevikus lisandub seal alternatiivse kütusena biometaan.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles