Trumpi jõulupidu väisas üllatuskülaline

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney pojaga Washington Wizardsi mängul.
Wayne Rooney pojaga Washington Wizardsi mängul. Foto: Patrick Smith/AFP/Scanpix

Samal ajal, kui USA sporditähed eelistavad vastuolulise presidendi Donald Trumpi küllakutsetele pigem ära öelda, väisas Valget maja Washingtoni suurim vutitäht, DC Unitedis mängiv Wayne Rooney.

Endine Manchester Unitedi ja Evertoni ründetuus Rooney, abikaasa Coleen ja nende neli poega olid oodatud esmaspäeval toimunud Valge maja jõulupeole, kirjutab The Sun. Kutse taga oli presidendi noorim poeg, 12-aastane Barron, kes on suur jalgpallifänn ja kuulus kunagi ka DC Unitedi noortesüsteemi.

Ajalehe väitel ootas Rooney’sid Valges majas giidiga eraringkäik, mis käis läbi ka presidendi residentsist, kuid Ovaalkabinetti vutitähe perekonda ei lubatud.

«Tegu polnud millegi poliitilisega. Nende jaoks oli see võimalus siseneda maailma ühte kõige ikoonilisemasse hoonesse, anda oma lastale võimalus sealsel jõulupeol, mis on alati eriline, osaleda,» sõnas pere nimetuks jäänud lähituttav Sunile.

Esimest hooaega DC Unitedis mänginud Rooney aitas meeskonna MLSis play-offi, kuid seal tuli esimeses ringis penaltitega alla vanduda Columbus Crewle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles