Fotod ja video: Põhja-Tallinna valitsus otsib seinasodijat

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ööl vastu teisipäeva soditi Kalamajas Niine tänava ja Põhja puiestee ristil asuv Põhja-Tallinna valitsuse hoone.

Põhja-Tallinna linnaosavalitsus pöördus hoone sodimisega seoses avaldusega politsei poole. Hoonet sodinud isik jäi ka valvekaamera ette, mille salvestus on samuti politseile edastatud, teatas Põhja-Tallinna valitsuse pressiesindaja. Sodimine leidis aset öösel vastu teisipäeva kell 01.43 ning soditi linnaosa valitsuse Põhja puiestee poolset seina. Hoone fassaadi rikkunud isik märkas ka valvekaamerat ning viipas kaamera poole ning video lõpus on näha ka võidukaid tantsuliigutusi.

Põhja-Tallinna vanema Raimond Kaljulaidi sõnul jäi seinale soditud sõnum linnaosa valitsuse töötajatele mõnevõrra segaseks. «Eeldame, et küllap soovis inimene meile häid pühi ja head vana aasta lõppu, kuigi kindel ei saa selles olla. Näeme videost, et kunstnikule endale pakkus see tegevus palju rõõmu ja see on praegusel pimedal ja nukral ajal iseenesest tore, kuid kahjuks peame seina maksumaksja kulul puhastama. Loodame niisiis, et politseist on abi seina sodinud isiku tuvastamisel. Muidugi, tekitatud kahju võib ka vabatahtlikult hüvitada,» ütles Kaljulaid.

Kui keegi tunneb ära videos nähtava isiku, siis palub Põhja-Tallinna valitsust selle teada anda e-posti aadressil pohja@tallinnlv.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles