Praktilised abimehed ilusasse jõuluaega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Makita Oy Eesti filiaal

Detsembri jooksul täitub jõuluvana postkast kingisoovide nimekirjadega, mis ilmselt mitu kilomeetrit pikad: kellel on puudu uus nutitelefon, kellel paar villaseid sokke. Üks on aga kindel – jõulud on soovide ja nende täitumise aeg. Kuigi suures osas valmivad hoolikalt läbimõeldud nimekirjad pere nooremate poolt, siis ära ei tohi unustada ka teiste soove. Ka vanaisal, tädil ja naabrimehel täidab üks südamest tulnud kink jõuluõhtu või isegi kogu aasta rõõmuga.

Mida aga kõigile kallitele pereliikmetele kingikotti poetada? See probleem võib tekitada nii mõnegi murekortsu juurde. Kaubanduskeskustes on näha sihitult ringi uitavaid „päkapikke“, kes tohutu kaubavaliku keskel inspiratsiooni koguda üritavad. Internetiavarustes muutuvad populaarseks kingiideedega seonduvad otsisõnad. Mis tekitaks aga suuremat jõulurõõmu, kui kingitus, mis tahab ise kingikotti pugeda, et oma omaniku elu lihtsamaks teha? Makita tööriistadel aga just selline soov ongi.
 

Foto: Makita Oy Eesti filiaal

Imeilus valge Makita akutolmuimeja CL107DWAW ei jõua ära oodata, millal ta saab üle põranda tantsida. Just nimelt tantsida, sest seda kaunitari juhe ei piira ja kaal on ühele nõtkele tolmuimejadaamile vägagi kohane – vaid 1,1 kg! Nii saavad ka pere pisemad pärast hoogsat jõuluõhtut täitsa ise kodu korrastamisel abiks olla. Tolmuseks ei jää ükski kapitagune, sest kitsamate kohtade tarbeks kuulub komplekti pragude otsik. Lisaks keskkonnasäästlikule korduvkasutatavale tolmu-kotile on tolmuimejaga kaasas ka viis ühekorrakotti.
 

Foto: Makita Oy Eesti filiaal

Tõsisel Makita tööriistakomplektide kuningal P-90532 on üks suur soov – leida endale kodu, kus kruvid logisemist ei lõpetaks ja tööd jätkuks igavesti. 227-osalise tööriistakomplekti jõud käib üle igast majapidamises ettetulevast kruvi- või mutriprobleemist, sest kõik elementaarne on kohvris olemas: kruvikeeraja, mutrivõti, erinevad otsikud jne. Kvaliteetset kandekohvrit on mugav ka kaasa võtta või garaažis kasutada.
 

Foto: Makita Oy Eesti filiaal

Ka Makita akukruvikeerajal DF001DW pole midagi logisevate kruvide vastu – ta lausa armastab neid! Paindlik kere võimaldab kruvikeerajat kasutada just nii, kuidas parasjagu mugavam peaks olema, kas sirgelt või püstolikujuliselt. Komplektis on 81-osaline tarvikute komplekt, kust leiab igaks olukorraks vajaliku lahenduse. Pimedate nurgataguste tarbeks on akukruvikeerajal ka töötuli, mida saab vajadusel eraldi lülitist tööle panna.
 

Foto: Makita Oy Eesti filiaal

Makita trellpuur DDF485RFJ on tõsine tööriist. Tema jõulusoov on leida endale kindlate kätega omanik, et üheskoos kõik vajalikud augud ära puurida. Puuri on ideaalne kodus kasutada! Tänu vastupidavale käigukastile ja mootorile saab trellpuuriga teha ka intensiivsemaid tööpäevi, ja kui aku peaks tühjaks saama, siis selle laadimine võtab aega vaid 22 minutit ja töö saab jätkuda.

 

Foto: Makita Oy Eesti filiaal

Igas seltskonnas peab olema ka oma meelelahutaja! Makita bluetooth-kõlar DMR202B tahaks vürtsitada nii töö- kui ka puhkepäevi ja lakkamatult muusikat mängida. Kõlarit saab endaga mugavalt kaasa võtta ka niiskematesse oludesse: mobiili jaoks on kõlari küljes spetsiaalne tasku, mis kaitseb vihma, tolmu jms eest. Lisaks saab kõlarit USB-ühenduse abil kasutada ka mobiili laadimiseks.

 

NB! Eriti mugavaks teeb elu koos Makita tööriistadega võimalus kasutada sama laadijat – kuula muusikat, keera kruve ja ime tolmu ning kui töö saab tehtud, lae kõiki sama laadijaga! Varem kasutusel olnud 10.8V aku on nüüd 12 V max aku, probleemi aga pole, mõlemad akud töötavad samadel tööriistadel. Ka 18V akul on tohutult kasutusvõimalusi – kui üks aku on olemas, saab seda kasutada üle 200 erineva tööriistaga. Jääb ainult üle vajalikud Makita tööriistad välja valida!

Nagu näha, ootavad paljud meist jõuluajal soovide täitumist ja erandiks pole ka tublid tööriistad. Kas sina tahaksid olla sel aastal jõuluvana rollis? Kirjuta meile, millise Makita tööriista unistust sa täita sooviksid ning võib-olla oled just sina see õnnelik, kes selleks ka võimaluse saab. Palun saada 31. detsembriks oma soov märksõnaga «Postimees» aadressil kampaania@makita.ee. Loosimine toimub 7. jaanuaril 2019. Inspiratsiooni kingiideedeks saad ka meie kodulehelt makita.ee
 

Copy
Tagasi üles