Priit Toobalit süüdistanud noormees vahistati naistaksojuhi ründamise pärast (1)

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väidetavalt tungis Karl Kabanen tänavu oktoobris kallale taksojuhile ning põhjustas talle füüsilist valu.
Väidetavalt tungis Karl Kabanen tänavu oktoobris kallale taksojuhile ning põhjustas talle füüsilist valu. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Võlli küla saunapidudel osalenud Karl Kabanen süüdistas suve lõpul ajakirjanduses varasemat tipp-poliitikut Priit Toobalit anonüümseks jäänud noormehe pantvangistamises. Novembrist alates on Kabanen ise vahi all, sest teda kahtlustatakse naistaksojuhile kallaletungimises.

Kahtlustuse järgi tungis Kabanen tänavu 29. oktoobri ­öösel Põhja-Sakala vallas Vastemõisas taksojuhile kallale, kui too oli palunud tal tasuda taksoarve.

«Kahtlustatav väljus autost, avas juhipoolse ukse, haaras taksojuhi käest ja püüdis ta autost välja tirida. Taksojuhil õnnestus end pipragaasi kasutades kaitsta ja seetõttu jooksis kahtlustatav minema. Oma tegevusega põhjustas kahtlustatav naisele füüsilist valu ja pani toime kehalise väärkohtlemise,» ütles prokuratuuri avalike suhete osakonna pressinõunik Kauri Sinkevicius.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles