Riigikogu liikme Mihhail Stalnuhhini volitused Narva volikogus peatati puudumiste tõttu

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Stalnuhhin
Mihhail Stalnuhhin Foto: Liis Treimann

Riigikogu liige Mihhail Stalnuhhin jättis kolmele Narva volikogu istungile tulemata ja tema saadikuvolitused peatati.

Narva valimiskomisjoni esimehe Ants Liimetsa sõnul tuleb Stalnuhhini asemele kolmeks kuuks asendusliige. «See on iga volikoguliikme enda kohus tulla õigel ajal volikogu istungile, mitte keegi seda talle meelde tuletama ei pea. Küll aga on volikogul kohus saata järgmise istungi päevakord minimaalselt neli päeva enne istungit,» rääkis Liimets ERRi raadiouudistele.

Stalnuhhin põhjendab puudumisi hõivatusega riigikogus ja ebasoodsate asjaolude kokkulangemisega. «Ma tuletaks meelde, et olen riigikogu rahanduskomisjoni esimees,» märkis Stalnuhhin. «Juhtus selline aps, kolme kuu pärast tulen tagasi ja eks siis töötame edasi,» kommenteeris ta.

Liimets rääkis, et Narva ja Tallinna vahel on kaks ja pool kuni kolm tundi sõitu, samas volikogu materjalidega saab tutvuda internetis ja kohapeale on vaja tulla vaid korra kuus. «Seda ei ole palju,» sõnas Liimets. «Ma isiklikult ei toeta seda, et kahe koha peal istutakse korraga, aga praktikas võib see mõneti olla kasulik,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles