Marcelo: ma ei mõista, miks Isco kaptenipaelast keeldus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isco
Isco Foto: JAVIER SORIANO / AFP

Madridi Real võttis eile meistrite liigas vastu üllatusliku 0:3 kaotuse CSKA-lt. Meeskonna poolkaitsja Isco jäi aga silma üllatusliku käitumisega.

«Üritasin kaptenipaela Iscole anda, aga tema ütles mulle, et ma annaksin selle hoopis Dani Carvajalile. Mul ei ole aimu ka miks ta niiviisi käitus,» vahendab Independent Marcelo sõnu pärast kohtumist.

Lisaks märgati, et Isco karjus ühel hetkel publiku poole. Tema löök lendas CSKA kaitsja jala puute kaudu väravast mööda, kuid kohtunik Artur Soares Dias ei andnud nurgalööki. Isco pöördus rahva poole ja karjus «Mida te tahate?»

Marcelo arvab, et tegu oli lihtsalt väikese pettumusega ning ta ei mõelnud seda rahvale öelda: «Ma ei näinud seda olukorda, aga ei usu, et see CSKA fännidele suunatud oli. Meil oli lihtsalt väga raske, aga nüüd keskendume juba uutele mängudele,» lausus Marcelo.

Koduliigas neljandal kohal olev Real kohtub nädalavahetusel Hispaania kõrgliigas Rayo Vallecanoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles