Galerii: täna avas Draamateatris uksed heategev Jõulusahver

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 15. detsembril avab vaid üheks päevaks uksed Eesti Draamateatri heategev Jõulusahver, kus saab kella 11–16 jõulukinkideks varuda teatrirahva käsitööd, kunsti, hoidiseid ja muud omatoodangut, osaleda heategevas õnneloosis, osta kohvi kõrvale näitlejate valmistatud soolast ja magusat ning nautida õdusas õhkkonnas muusikalisi vahepalasid.

Jõulusahvri kauplejate hulgas on teatrirahvast nii koduteatrist kui teistest Eesti teatritest, niisamuti leidub sahvri kohviku tarbeks küpsetajaid mõnestki Tallinna trupist.

Nagu varasematel aastastel, läheb ka sel aastal Jõulusahvri õnneloosi ja kohviku tulu heategevuseks. Õnneloosi rattasse kogunevad kingitused kõigilt kauplejailt, aga annetajate hulgas on ka Draamateatri toetajad, koostööpartnerid ja sõbrad.

Eestimaa metsadest on vana loodusmetsa vaid kaks protsenti ning kõigest neljandik sellest on raie eest kaitstud. Sel aastal on sahvritoimkond otsustanud kogutud raha annetada Eestimaa Looduse Fondile põlise loodusmetsa leidmiseks ja kaitsmiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles