Pistisekahtluse saanud Pihkva asekuberneril oli Eesti elamisluba (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ID-kaart.



Foto Arvo Meeks/Lõuna-Eesti Postimees
ID-kaart. Foto Arvo Meeks/Lõuna-Eesti Postimees Foto: Arvo Meeks / LEPM

Reedel pistisekahtlusega kinni peetud Venemaa Pihkva oblasti asekuberneril Aleksandr Kuznetsovil oli Eesti elamisluba, teatasid Vene võimud. 

«Kahtlusaluse elu- ja töökohas toimuvad läbiotsimised. Kuznetsovi töökabinetist leiti Eesti võimude poolt talle välja antud ID-kaart, mis tõendab, et tal oli Eesti elamisluba,» ütles Venemaa uurimiskomitee pressiesindaja Svetlana Petrenko uudistegentuurile Interfax.

Pihkva oblastivalitsusest teatati reede lõunal Interfaxile, et esialgse teabe kohaselt toimus asekuberneri korteris läbiotsimine ja FSB võttis ta kinni.

Juurdluskomitee teatas hiljem, et Kuznetsovi kahtlustatakse altkäemaksu võtmises eriti suures ulatuses. Uurimisversiooni kohaselt olevat ühe ehitusfirma omanik andnud asekubernerile pistisena elumaja Pihkvas selle eest, et tema firma võidaks riigihanke meditsiiniasutuse ehitamiseks oblastis.

Pressiesindaja sõnul pole veel otsustatud, millist tõkendit Kuznetsovi suhtes rakendatakse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles