Nalja nabani: Curry sai võõrsil tõeliselt Kuu-ma vastuvõtu osaliseks

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks 12 astronaudist, kes on seisnud Kuu pinnal: Edwin ehk «Buzz» Aldrin. Foto autoriks on esimese inimesena taevakehale astunud Neil Armstrong.
Üks 12 astronaudist, kes on seisnud Kuu pinnal: Edwin ehk «Buzz» Aldrin. Foto autoriks on esimese inimesena taevakehale astunud Neil Armstrong. Foto: NEIL A. ARMSTRONG/AP/Scanpix

Varasematel hooaegadel justkui teiselt planeedilt olnud Golden State Warriors pole tänavu sarnaste kõrgusteni küündinud, aga sellegi poolest saab neist rääkida kosmilistes terminites. Sacramento Kings mängitas eileöises kohtumises Warriorsile näiteks Kuust inspireeritud videoid ja muusikat.

Kui Sacramentos oli aeg tutvustada külalismeeskonna mängijaid, läksid suurel tablool peale videokaadrid Kuul kõndivatest astronautidest ja kõlaritest kostus Kiboomersi lastelaul «Zoom, Zoom, Zoom, We’re Going to the Moon». Kings viskas nõnda nalja Warriorsi superstaari Stephen Curry üle, kes sõnas hiljuti, et tema ei usu, et inimesed oleks kunagi Kuul käinud.

Vimkad jätkusid ka mängu ajal: Warriorsi vabavisete ajal viibutati korvi taga papist astronautidega.

«Pole paha, pole paha. Nende katse saab hindeks raudselt «viie»,» nägi Curry asja lõbusamat poolt. Tal oli ka põhjust naeratada, sest Warriors võitis mängu 135:125. Superstaari arvele kanti parimana 34 punkti.

Juba varem tunnistas Curry, et ta mõtles tegelikult oma kommentaare irooniliselt ja ei usu tegelikult vandenõuteooriaid, et Kuul käimise videod on lavastatud. Tekkinud furoorist kerkinud kutse külastada NASA kosmosekeskust Houstonis kavatseb viskekahur aga kindlasti vastu võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles