Haabersti etteotsa saab ettevõtlusameti pealik

Alo Raun
, Vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinna endine vanem Marek Jürgenson.
Kesklinna endine vanem Marek Jürgenson. Foto: Peeter Langovits.

Täna kogunenud Keskerakonna Tallinna nõukogu esitas Haabersti linnaosavanema kandidaadiks Tallinna ettevõtlusameti juhataja Marek Jürgensoni. Tartu Ülikooli majandusteaduskonna lõpetanud Jürgenson on varem töötanud ka Kesklinna vanema ametikohal.

«Võtan hea meelega uue väljakutse vastu ning usun, et saan Haaberstis kasutada varasemaid kogemusi nii Kesklinna linnaosast kui ka ettevõtlusametist,» ütles Jürgenson erakonna pressiesindaja vahendusel.

«Usun, et Haabersti kõige enam lahendust nõudvad küsimused on parkimisprobleemid ning Õismäe siseringi korrastamine. Samuti tuleb tegeleda Haabersti ranna alade arendamise ning heakorraga.»

«Loodan meeldivat ja aktiivset koostöööd korteriühistutega eelkõige projekti «Hoovid korda» raames. Sama tähtis on aga ka koostöö loomaaia ja vabaõhumuuseumiga,» lisas Jürgenson.

Jürgensoni kandidatuuri peab heaks kiitma Haabersti linnaosa halduskogu. Linnaosavanemad kinnitab ametisse Tallinna linnavalitsus.

Varasem Haabersti linnaosavanem Viktor Vassiljev asus märtsis tööle riigikogu liikmena.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles