Ametlik: Ibrahimovic jätkab ka uuel hooajal MLS-is

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: Eric Bolte / USA TODAY Sports / Scanpix

Zlatan Ibrahimovic kinnitas täna, et jätkab uuel hooajal samuti Ameerikas MLS-is Los Angeles Galaxy meeskonnas.

37-aastane rootslane liitus Ameerika meeskonnaga selle aasta märtsis pärast seda, kui oli vigastuse järel saanud nõusoleku lahkuda Manchester Unitedist, kus ta enne seda mängis alates 2016 aastast.

Ibrahimovic käis lõppenud hooajal Los Angeles Galaxy eest väljakul kokku 27 korda, mille jooksul ta lõi kokku 22 väravat. Vaatamata Ibrahimovici suurele panusele ei jõudnud Galaxy hooaja lõpus play-off mängudeni.

Euroopa meeskondadest olid Ibrahimovicist huvitatud ka mitmed tippklubid, kellest suurimat huvi näitas üles ründaja endine klubi AC Milan. Vaatamata kõigele jäid läbirääkimised pooleli ning Ibrahimovic otsustas Ameerikasse naasta.

Ibrahimovic avaldas täna oma sotsiaalmeedias video, millega avaldas ametlikult selle, et jätkab ka uuel hooajal Los Angelesi klubis. Videos oli ta seismas meeskonna riietusruumis ning video pealkirjaks oli märgitud: «Ma ei ole oma tegusid veel lõpetanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles