Muhu vallavalitsus otsib lahendust ruumipuudusele

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muhumaa
Muhumaa Foto: Andres Teiss

Aastaid ruumikitsikuses vaevelnud Muhu vallavalitsus kavatseb kolida avaramale rendipinnale või ehitada uue vallamaja, kirjutab Saarte Hääl.

Muhu vallavolikogu kaalub oma homsel istunguil rendikonkursi väljakuulutamist, et kombata renditurgu valitsusele uute tööruumide leidmiseks.

«Eks konkurss annab ülevaate, kas mõistlikum on ehitada uus maja või pinnad rentida,» ütles vallavanem Raido Liitmäe. «Vallal on palju muid kohustusi ja ülesandeid ning kinnisvara arendamine ja omamine pole võib-olla valla ülesanne ja ehk tuleb need ruumid hoopis rentida,» sõnas Liitmäe.

Ühe võimaliku variandina tuleb kõne alla kolimine Muhu kalakohviku kinnistule plaanitavasse Muhu teenusemajja. Kalakohviku kinnistu kahekorruselise hoones saab olema 600 kuni 700 ruutmeetrit pinda, kuhu tulevad kontoriruumid ja kolm või neli ruumi teenusepakkujatele.

Vallavanema sõnul laseb vallamaja katus läbi ja seinad ei pea sooja. Ruumipuuduse tõttu töötab neli vallavalitsuse palgalist töötajat õuel moodulmajas ja sotsiaaltöötajate töökohad asuvad hooldekodus, mis samuti ruume juurde vajab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles