Jõuluime: hotell teeb kodututele südantsoojendava kingituse

Elina Roosaar
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels

Vaid paar päeva tagasi jagasime teiega uudist sellest, kuidas Suurbritannias, Kingston upon Hullis elav Carl Simpson oli pühade ajaks broneerinud hotellis Royal Hotel 14 tuba, et Hulli kodutud saaksid veidi jõulurõõmu maitsta, hotell aga tühistas broneeringu. Nüüd tõttab appi teine majutusasutus.

Simpson arvas algul, et Royal Hotel tühistas tema broneeringu seetõttu, et hotellis oli tekkinud ülebroneering. Siis aga avastas ta, et hotellis on veel tube saadaval. «See on lihtsalt diskrimineerimine,» sõnas mees.

Simpson kirjutas juhtumist ka Facebookis ning tema postitust on jagatud üle 1300 korra. Juhtum on väga paljusid pahandanud, kuid samas inspireerib see inimesi ka head tegema. Üks heategijatest on muuhulgas Hullis asuv hotell DoubleTree by Hilton Hotel, mis on lubanud kodututele pühade ajal tasuta majutust pakkuda.

Lisaks algatati GoFundMe leheküljel rahakogumiskampaania. Algne eesmärk (5000 naela) on juba ületatud ning 19.12 seisuga on kogutud 5195 naela, mis läheb Hulli kodutute abistamiseks.

Royal Hotel ega ka Britannia hotellikett (kuhu hotell kuulub) pole juhtunut siiani kommenteerinud, kuigi nende poole on pöördunud nii Guardian kui ka BBC News. Samas on hotelli Facebooki ja Twitteri leheküljed maha võetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles