Jõuluime Põhja-Tallinnas: sodija ilmus välja, kahetses ja puhastas linnaosavalitsuse seina (3)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud nädalal soditi ära Põhja-Tallinna linnaosavalitsuse sein
Möödunud nädalal soditi ära Põhja-Tallinna linnaosavalitsuse sein Foto: Põhja-Tallinna Valitsus

Eelmisel nädalal Põhja-Tallinna linnaosavalitsuse hoonet öösel sodinud noormees reageeris linnaosavanem Raimond Kaljulaidi üleskutsele vabatahtlikult välja ilmuda, võttis ühendust, vabandas ja tegi seinad puhtaks.

Südamlikku kahetsust avaldanud sodija telliski oma raha eest survepesu ja värvis need kohad üle, mis survepesule ei allunud. Linnaosavalitsus on meelt parandanud noormehele vastu tulnud ja teatab politseile, et intsident on lahenduse leidnud.

«Me kõik peame õppima andestama ja jõulueelne aeg on selleks väga sobilik. Mul on hea meel, et see olukord selliselt lahenes. Võtame oma avalduse politseist tagasi,» sõnas Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid.

Tänaseks on sodija seinad puhtaks teinud
Tänaseks on sodija seinad puhtaks teinud Foto: Põhja-Tallinna Valitsus

Sodimine leidis aset eelmisel nädalal ööl vastu teisipäeva. Kapuutsiga oma nägu varjanud noormees sodis lisaks Niine tänaval asuvale Põhja-Tallinna hoonele ka Kotzebue tänaval asuva linnaosavalitsuse sotsiaalhoolekande osakonna maja puidust aia. Hooned sodinud isik jäi ka valvekaamera ette.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles