Värskendav Hollywoodi mündihitt

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

Igal staaril on omad trikid, kuidas hingeõhku värskena hoida.  Viimasel ajal näeb aga Hollywoodi eliiti täiesti uut tüüpi komme krõbistamas. Teolt on tabatud nii Brad Pitt, George Clooney, Nicole Kidman kui Jennifer Lopez. 

Sharon Stone'il on sööma minnes alati suusprei paunas ja eks kulub suudlusstseenis teistelegi filmikangelastele meeldiv hingeõhk marjaks ära. Spreide kõrval on viimastel aastatel saatnud paljusid ka värskendavad mündikommid.

Seni polnud aga ükski komm oma kvaliteedi ja disainiga kedagi piisavalt vaimustanud ja nii tekkis Hollywoodi näitlejal Harley Cross'il idee kontseptsiooni «Mint» täiendada ning teha toode neile, kes armastavad stiili, kvaliteeti ja suursugust disaini. Uued ja imeilusad metalltoosid meenutavad oma kujult 20ndate legendaarseid portsigareid. Õilsad art déco stiilis mündivutlarid on täidetud eraldi graveeritud kommidega, millest igaüks on peidetud kunstipäraselt kujundatud vahapaberisse. 

Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Vaevu USA turule tulnud, said kommid hüüdnimega «Hint Mint» üheks lemmik elustiilitooteks ka Hollywoodi kuulsuste hulgas. Nii on Oscari, Golden Globe'i ja MTV Music Awardsi jagamistel tähele pandud, kuidas üks või teine staar gurmeemünte salamisi suhu pistab.

Maitsevihjetena olgu mainitud sellised tooted nagu Cinnamint — õrn segu ehtsa kaneeliekstraktiga, Chocolate — 100% loodusliku kakaopulbriga, Black Licorice — musta lagritsa peene maitsega ja Green Tea — ehtsate rohelise tee lehtedega.  Kõik sordid on oskuslikult kokku timmitud loodusliku piparmündiõliga  ja maksavad umbes 3,95 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles