Kaunase Žalgiris pusis punase laternaga, aga sai väärt võidu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaunase Žalgirise peatreener Šarunas Jasikevicius ja mängija Brandon Davies.
Kaunase Žalgirise peatreener Šarunas Jasikevicius ja mängija Brandon Davies. Foto: ALEXEY FILIPPOV / Sputnik

Leedu korvpalli au ja uhkus Kaunase Žalgiris sai Euroliigas seitsme kaotuse kõrvale hooaja kuuenda võidu, kui alistas võõral väljakul 75:71 liigatabeli viimasel real oleva Istanbuli Darussafaka.

Sisuliselt kogu mängu tagaajaja rollis olnud Žalgiris haaras juhtohjad 26,4 sekundit enne lõpusireeni, kui Leo Westermann tabas kaugviske ja numbrid tablool olid 73:71. Darussafaka ei suutnud järgnenud rünnakul skoori teha ja edasine oli Žalgirise jaoks võidu vormistamine. Lõpuks leedukatele ootamatult raskelt tulnud neljapunktiline võit.

Kui tosin punkti kogunud Westermann kerkis viimasel minutil Žalgirise üheks kangelaseks, siis meeskonna resultatiivseim ja kohtumise parim oli hoopis Brandon Davies, kes panustas Žalgirise võitu 17 silmaga. Darussafaka edukaim skooritegija oli samuti 17 punkti visanud Ray McCallum.

Darussafaka sai ühe võidu kõrvale juba hooaja 12. kaotuse ning jätkab punase laterna kohal. Žalgiris püsib endiselt play-off-koha konkurentsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles