Matusebüroosse tunginud Briti murdvaras seksis surnuga (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matusebüroo Co-operative Funeralcare kontor.
Matusebüroo Co-operative Funeralcare kontor. Foto: NEIL HALL / REUTERS/Scanpix

Murdvaras Suurbritannias tunnistas, et astus pärast matusekorraldajate juurde sisse tungimist ja mitme kirstukaane avamist surnuga vahekorda, vahendab Independent.

23-aastane Kasim Khuram tunnistas end Kesk-Inglismaal surnukehaga vahekorda astumises süüdi. Lisaks võttis ta omaks matusebüroo Co-operative Funeralcare juurde sissemurdmise.

Kohtunik lükkas otsuse 31. jaanuarini edasi ja määras Khuramile psühhiaatrilise ekspertiisi. Samas hoiatas ta, et süüdistatavat ootab ees märkimisväärne vangistus.

Politseinikuga kohtusse saabunud Khuram puudutas oma rindkeret ja näitas sinna saabunud toetajaskonnale püstiseid pöidlaid. Ruumis viibisid ka surnu lähedased.

Kohtu andmeil toimetati ta pärast arreteerimist ajutiselt vaimuhaiglasse. Hoone turvasüsteemi häire peale kohale saabunud politseinikud arreteerisid ta sündmuskohal.

«Hoones viibinud süüalune avas mitme kirstu kaaned ja astus ühega surnutest vahekorda,» ütles kohtu esindaja.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles