Mika Keränen mõtleb metsale ja lastele ning lööb trummi

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika Keränen (45) silmitses Gustav Adolfi platsil Tartu ülikooli peahoonet, milles käib suur osa tema uusima lasteraamatu «Khaba ja Nebra» tegevusest.
Mika Keränen (45) silmitses Gustav Adolfi platsil Tartu ülikooli peahoonet, milles käib suur osa tema uusima lasteraamatu «Khaba ja Nebra» tegevusest. Foto: Margus Ansu

Eile oli viimane päev, kui oli võimalik esitada uueks Tartu linnakirjanikuks saamise taotlus. Esimene linnakirjanik oli mullu Kristiina Ehin. Tänavune on Mika Keränen, kes räägib intervjuus oma palgalisest tegevusest sel aastal ja jõuludest, aga juhib tähelepanu ka sellele, et tselluloositehase rindel on võidetud üks lahing, kuid sõda on alles alguses.

Kuidas on täidetud Tartu linnakirjanikuks saamise dokumentide esitamisel endale selleks aastaks seatud eesmärgid?

Ma pean tunnistama, et eesmärgid muutusid aasta jooksul. Lubasin linnakirjanikuks saamise taotluses, et käin esinemas igal pool, kuhu kutsutakse. Seda ma muidugi ka tegin, veel detsembri keskmisel nädalal oli mul palju esinemisi ja toimetusse intervjuud andma tulin otse Emajõe koolist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles