TOP 20: elu kõigis oma värvides - need on Elu24 selle aasta kõige loetumad lood

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2018. aasta näod ja lood.
2018. aasta näod ja lood. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Elu24 2018. aasta kõige loetumate lugude edetabelist leiame pilte ja uudiseid, mis ajavad meid naerma, aga ka neid, mis näitavad elu pisarais palet.

1. «Kodutunde» saatejuht sattus raskesse avariisse ja viibib haiglas

2. Ränka avariisse sattunud «Kodutunde» saatejuht Signe Lahtein suri

Signe Lahtein
Signe Lahtein Foto: Järva Teataja

22. märtsi hilisõhtu tõi kurva uudise - saatejuht Signe Lahteina juhitud auto põrkas Adavere lähistel kokku veokiga. Päästjatel tuli Lahtein autost välja lõigata ning ta viidi Tartu Ülikooli Kliinikumi, kus naine langes koomasse. Lahtein suri 2. aprillil. 

Detsembri alguses avalikustati liiklusõnnetuse ekspertiisi tulemused, mis viitavad, et traagilise avarii võis põhjustada veoki üle kontrolli kaotanud Türgi autojuht.

3. Mask langeb: öölaps Nublu esines juba enne kapuutsi ja prille tuhandete pealtvaatajate ees

Nublu Tartu Kammivabrikus 2018.
Nublu Tartu Kammivabrikus 2018. Foto: Rauno Liivand

12. novembril kirjutasime, et enne kui prillide ja kapuutsi taha peituvast Nublust sai rahvuslik sensatsioon, esines hitimeister täiesti oma näo ja nimega Tallinnas rahvusooper Estonia laval. Klikka loo lingile ja vaata toonast esinemist.

4. NÜÜD KA PILDID: lekkisid supermodell Kendall Jenneri alastifotod

Kendall Jenner mais Cannes'i filmifestivalil. 
Kendall Jenner mais Cannes'i filmifestivalil. Foto: LaurentVu/SIPA / LaurentVu/SIPA

Näitasime pilte, kuidas alasti Kendall Jenner hobusega ratsutab, aga seda, kuidas ta paljalt mööda rannariba sörgib või basseinis ujub. Kõige rabavamad on aga ehk need pildid, millel ta puule nõjatudes ka oma kõige intiimsema piirkonna paljastab. 

5. Selgus Avicii surma põhjus

6. Omani politsei Avicii surmast: teame, mis juhtus

Tim Bergling, lavanimega Avicii
Tim Bergling, lavanimega Avicii Foto: Bobylev Sergei / ITAR-TASS/Scanpix

20. aprillil, reede pärastlõunal avaldas Rootsi päevaleht Dagens Nyheter uudise, mis rabas kümneid miljoneid melomaane. 28-aasta vanuselt suri diskor ja produtsent Tim Bergling artistinimega Avicii. 

7. Varalahkunud Raivo Rätte eksabikaasa Palmi: tol saatuslikul ööl ründas ta meid rauast esemega

Sündmuskoht pärast traagilist liiklusavariid Kivi tänaval.
Sündmuskoht pärast traagilist liiklusavariid Kivi tänaval. Foto: Eero Vabamägi

Tallinnas Nõmmel lahvatanud peredraama võttis juuli lõpus traagilise pöörde, kui 48-aastane mees ründas 27-aastast meest ja 40-aastast naist. Sündmuskohale jõudnud politseinikud leidsid sündmuspaigalt avariilise sõiduauto Audi A6, katkise aia ning selle juurest raskelt viga saanud mehe. 

Haiglas surnud meheks osutus Kosmikute 48-aastane basskitarrist Raivo Rätte ehk Kõmmar. Võtsime ühendust Kõmmari eksnaise Palmi Rättega, kellega Raivol on kaks last, et uurida, mis siis ikkagi tol saatuslikul ööl juhtus.  

8. Galerii: kolleegid ja lähedased jätsid Signe Lahteiniga hüvasti

6. aprill - Tartus jäeti hüvasti ajakirjanik Signe Lahteiniga, keda saabusid mälestama tema kolleegid ja lähedased.

9. ELU24 OTSEBLOGI WEEKENDILT: pöörane festival üle elatud, Pärnu lakub haavu

Weekend Festical Baltics 2018
Weekend Festical Baltics 2018 Foto: Henri-Kristian Kirsip

16.-18. august pidutseti Pärnus nii nagu homset polekski. Loomulikul olime ka meie Baltikumi suurimal elektroonilise muusika festivalil ning tõime teieni kõige eredamad hetked nii sõnas kui ka pildi ja videos. 

10. Kahe lapse elu päästnud mees nõuab kangelasteo eest kompensatsiooni

Septembri keskel avaldasime jabura loo 32-aastasest britis, kes päästis Hispaanias kaks last hotelli basseinis uppumissurmast ja nõudis siis kangelasteo eest kompensatsiooni. Elupäästja kurtis, et tema puhkus sai sellega rikutud.

11. Palju õnne! Reformierakonna juht Kaja Kallas abiellus investeerimispankurist kallimaga

Reformierakonna juht Kaja Kallas
Reformierakonna juht Kaja Kallas Foto: Erik Prozes

Septembris juhtus see, mida oli juba ammu oodata. Poliitik Kaja Kallas abiellus investeerimispankurist kallima Arvo Hallikuga.

Reformierakonna endise esimehe Siim Kallase tütar ilmus esmakordselt 41-aastase Hallikuga avalikkuse ette möödunud aastal presidendi vastuvõtul. Väidetavalt ristusid noorte teed ühiste tuttavate kaudu.

12. «Kodutunde» produtsent raskesse avariisse sattunud saatejuhi kohta: Signe Lahteini seisund on raske

25. märtsil kirjutas «Kodutunde» produtsent Kristi Nilov Facebookis: Kallid sõbrad, kes te tunnete muret kuidas Signel läheb - vastan teile kõigile ühiselt siia. Kirju ja sõnumeid Signe kohta on sadu. Ma vabandan, et ei suuda kõigile personaalselt vastata. Signe on endiselt raskes seisundis haiglas ja hetkel muutusi ei ole. Tema paranemine on praegu arstide ja Jumalate kätes!

13. Piinlikud hetked öisest Pärnust: pildid, mida su ema näha ei tahaks

Piinlikud hetked Weekendilt.
Piinlikud hetked Weekendilt. Foto: Elu24

Weekendi avapäeva järel tegime öises Pärnus tiiru ja avaldasime avaldasime vastuolulise galerii noortest, kes võinuks öelda alkoholile ei, aga ütlesid hei!

14. Weekendil noori majutanud naine: oli selline tunne, et kas peaksin kohe võtma taskuräti ja tegema kaks ninnut tatust puhtaks

«Sorry kohe ette kõikidele nõrganärvilistele esteetidele, kes sõna «kaka» peale juba minestavad jne, sest ma räägin nii, nagu asjad teie teismelistega Weekendi ajal on. Seekordse Weekendiga mehistusin minagi,» kirjutas Tiina Liimand.

15. Klubi LAEV lõpetas turvafirmaga koostöö: miks pakkuda teenust, kui ei suudeta garanteerida pädevaid turvatöötajaid

Klubi Laev - Lõpufestival
Klubi Laev - Lõpufestival Foto: Madis Sinivee

Klubi LAEV produktsioonijuht Mikk Trummal avaldas Facebookis üpris krõbeda kirja, kus teatas, nad lõpevad koostöö turvafirmaga Meeskond Security OÜ.

«Roniti üle aia, roniti aia alt - jah, mõned saadi turvatöötajate poolt kätte, kuid nägin oma silmaga, kuidas inimesed ronivad üle aia territooriumile turvatöötajast 10 meetrit eemal, aga igasugune reageerimine sellele puudub.

Miks? Sest 50 kilo kaaluv õbluke naisterahvas, kellel on 3 numbrit suurem punane jope seljas, ei suudagi sellises olukorras midagi teha, kuid samas ei suuda ta ka läbi raadiosaatja olukorda edasi anda - arusaamatu.»

16. Mis juhtus «Kodutundes» osalenud ja ootamatult lahkunud viie lapse emaga?

«Reedel hakkas tal halb, abikaasa kutsus kiirabi, kuid haiglasse nad ei jõudnudki. Mis täpselt juhtus, seda me täna ei tea.» 5. veebruaril ilmunud lugu räägib igati tubli pereema Liana kurva loo.

17. Selgus viis, kuidas Avicii endalt elu võttis

Nädal aega pärast seda, kui teatati armastatud Rootsi DJ Avicii surmast, avaldati rohkem infot tema surma asjaolude kohta. Juba varem kirjutati sellest, et diskor kannatas aastaid alkoholismi küüsis ja tema sõbrad tundsid tema pärast suurt muret.

18. Mälumängurist netijõhkard ehk kes on näitleja Korolevi anonüümselt mõnitanud Perekooli «kägu»?

Näitleja Marika Korolev.
Näitleja Marika Korolev. Foto: Mihkel Maripuu / PM/Scanpix Baltics

Näitleja Marika Korolev lõi pretsedendi, kui nõudis ämmaemandate ühingu portaalilt Perekool välja teda 2015. aastal solvanud kommentaatorite IP-aadressid ning süüdlased pidid seepeale hüvitama talle tekitatud moraalse kahju.

3. oktoobril avalikustasime, kes on see mees, kes erinevalt teistest oma süüd ei tunnistanud. Küsisime temalt otse, miks ta teise inimese poriga üle valas?

19. Puhka rahus! Suri tänases «Kodutunde» saates abi saanud viielapselise pere ema

Heategevuslikku saadet «Kodutunne» tabas sel aastal üks löök teise järel. Ühe novembrikuise saate kangelane oli viielapselise pere ema Endla, kes oli aasta aega võidelnud kõrivähiga.

«Tulen ikka välja, haigusele on piir peale pandud,» oli Endla veel suvel optimistlik. Naise tervis ei pidanud kahjuks vastu ja novembri alguses ta suri.

20. Pildid: kas tema on Tallinna kõige seksikam apteeker?

Aljona Lahk-Borodina
Aljona Lahk-Borodina Foto: erakogu

Jõulude eel pakkusime ohtralt silmailu, kui avaldasime pildid Tallinna apteekrist Aljonast. Kui piltide järgi otsustada, siis võiks teda tõesti pidada Eesti kõige seksikamaks apteekrist. Vaata pilte ja otsusta ise.

Kui aga tead apteekrit, kes võiks Aljonale konkurentsi pakkuda, siis saada vihje toimetus@elu24 või kirjuta meie Facebooki lehele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles