Jõuluvanad sõidavad rongiga tasuta (1)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõuluvana Andu.
Jõuluvana Andu. Foto: Tiit Loim /

23.-26. detsembrini saavad kõik jõuluvanad Elroni rongiga tasuta reisida. Tasuta sõit jõuluvanadele kehtib kõikidel Elroni liinidel, et jõuluvanad jõuaksid kiiresti ja turvaliselt lastele külla.

«Mõistagi on just jõuluvanadel pühade ajal eriti palju ringisõitmist, soovime neile sel tähtsal ajal abiks olla ja aidata turvaliselt ning kiirelt lasteni jõuda. Just seetõttu on kõikidele jõuluvanadele 23.-26. detsembrini rongisõit tasuta ja seda loomulikult kõikidel Elroni liinidel,» ütles Elroni turundus- ja kommunikatsioonijuht Mariis Adamberg.

«Tasuta saavad sõita päris jõuluvanad – ikka traditsioonilise punase mütsi ja mantliga ning õigele jõulumehele kohase pika ja koheva valge habemega,» lisas Adamberg, kes nentis, et ka varasematel aastatel on jõulumehi Elroni rongides kohatud ning nendega juttu aetud.

«Möödunud aastal põhjendas üks Lapimaa jõuluvana Eestis rongisõidu eelistamist just sellega, et rongiga jõuab kiiresti sihtpunkti ning rongis saab veel pisut puhata, enne kui ootab ees rõõmustav töö – kuulata jõululaule ja jagada kinke headele lastele,» meenutas Adamberg.

«Soovime kõigile kauneid jõulupühi ja loodame, et ka jõuluvanad saavad nautida rohkelt jõulurõõmu.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles