Indias langes vägistamise ohvriks Briti turist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rand Indias Goa osariigis.
Rand Indias Goa osariigis. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Indias vahistati 31-aastane mees, keda kahtlustatakse Suurbritannia turisti vägistamises, vahendab CNN.

Ohver oli tagasiteel oma Lääne-Indias turistide seas populaarses Goa osariigis asuvasse hotelli, kui teda rünnati. «Juhtumist anti teada väga varahommikul, umbes kella 4.30 paiku,» ütles Lõuna-Goa Canacona politseijaoskonnas töötav Rajendra Dessai. «Teel oli üks pisut eraldatum koht ja seal mees end peitiski.»

«Ta viis naise põllule, vägistas teda ja võttis seejärel kaasa tema kotid,» lisas Dessai ja lisas, et meest kahtlustatakse vägistamises ja röövis.

India seadus keelab seksuaalrünnakus süüdistatavate isikuid meedias avaldada. Politsei sõnul oli naine tihe Goa külastaja ja ööbis osariigi kuulsa Palolemi ranna lähedal.

Piirkonda külastab igal aastal sadu tuhandeid turiste. Läinud aastal vägistati ja mõrvati samas osariigis teine Briti turist. 2008. aastal vägistati ja mõrvati Goas samuti Suurbritanniast pärit teismeline Scarlett Keeling. Kaks meest, kellele teos süüdistus esitati, mõisteti 2016. aastal õigeks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles