Viisaprobleemi lahendanud Kalev/Cramo reisis Krasnojarskisse kümne mängijaga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnett Moultrie (number 23).
Arnett Moultrie (number 23). Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo jätkab korvpalli Ühisliigat laupäeval, kui võõrsil minnakse tabeliseisu arvestades tähtsas kohtumises vastamisi Krasnojarski Jenisseiga.

Valitsev Eesti meistermeeskond teatas oma koduleheküljel, et meeskond lendas Tallinnast pea 5000 kilomeetri kaugusel asuvasse Krasnojarskisse kümne mängijaga, sealhulgas ka ameeriklasest korvialuse jõu Arnett Moultrie’iga, kes reisis Venemaale teistest hiljem. Nimelt oli Moultrie osalemine mängus Jenisseiga viisa puudumise tõttu kahtluse all, aga ärev olukord lahenes õigeaegselt.

28-aastane Moultrie on Kalevi särgis pidanud kaks kohtumist VTB Ühisliigas, kui kodus saadi jagu Permi Parmast, kuid võõrsil jäädi alla Astanale. Moultrie kogus nendes mängudes vastavalt 16 ja 23 punkti.

Kalev hoiab Ühisliigas nelja võidu ja kuuenda kaotusega viimast play-off-kohta ehk paikneb kaheksandal tabeelireal. Jenissei asub nelja võidu ja seitsme kaotusega Kalevi järel üheksandal kohal. Nagu eelnevalt mainitud: tegu on tabeliseisu arvestades tähtsa kohtumisega.

Krasnojarski Jenissei ja Kalev/Cramo mäng algab laupäeval kell 11. Kohtumist näeb otsepildis Kanal 12 ja/või Postimehe vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles