City šokk-kaotus on Liverpoolile parim jõulukink

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeffrey Schlupp lõi Crystal Palace'i viigivärava
Jeffrey Schlupp lõi Crystal Palace'i viigivärava Foto: PAUL ELLIS/AFP

Crystal Palace tegi Liverpooli jalgpalliklubile varajase jõulukingituse alistades võõral väljakul Manchester City 3:2. Inglismaa kõrgliiga 18 vooru järel on nüüd Liverpooli edu liigatabeli tipus neli silma.

Liverpool, kes alistas eile vooru avamängus 2:0 Wolverhamptoni meeskonna, sai täna hea uudise, kui kaks nende kolmest lähimast jälitajast koperdasid. Leicester City oli Jamie Vardy väravast 1:0 üle Londoni Chelseast, aga tõeline šokktulemus sündis hoopis Manchesteris.

City läks Etihadi staadionil toimunud kohtumist igati plaanipäraselt Ilkay Gündogani väravast 27 minutil juhtima, kuid vähem kui 10 minutiga pöörati narratiiv pea peale: Jeffrey Schlipp ja Andros Townsend viisid kaheminutilise vahega 2:1 ette hoopis Crystal Palace’i.

Võõrustajate külm dušš jätkus 51. minutil Luka Milivojevici realiseeritud penaltiga ja kuigi Kevin de Bruyne lõi mõned minutid enne teise poolaja lõppu ühe värava tagasi, ei suudetud mängu enam päästa.

Crystal Palace valdas pallis mängus vaid 21,5 protsendi. Pealelööke tegi City 19, Palace viis, millest raamide vahele läksid kolm. Mõistagi kõik ka võrku. Võõrustajad said nurgalööke proovida kokku 13 korral, Palace mitte kordagi.

Premier League'i 18. voor

Wolverhampton Wanderers - Liverpool 0:2

Arsenal - Burnley 3:1

AFC Bournemouth - Brighton & Hove Albion 2:0

Chelsea - Leicester City 0:1

Huddersfield Town - Southampton 1:3

Manchester City - Crystal Palace 2:3

Newcastle United - Fulham 0:0

West Ham United - Watford 0:2

Cardiff City - Manchester United (Laupäeva õhtul)

Everton - Tottenham Hotspur (Pühapäeval)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles