Kalev nahutas Raplat, tudengiderbi võitsid tallinlased

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Johan Lips
Karl-Johan Lips Foto: Eero Vabamägi

Korvpalli Olybet Eesti-Läti meistriliigas olid täna võistlustules neli Eesti meeskonda. Ainsas eestlaste omavahelises mõõduvõtus oli Tallinna Kalev/TLÜ võõrsil Rapla Avis Utilitasest üle 87:69.

Üleplatsimehena tõi Karl-Johan Lips Kalevile 25 punkti, lisaks seitse lauapalli, neist kolm vastaste korvi all. Kaido Saks, Bamba Fall ja Taylor Stafford panustasid kõik 13 punktiga. Rapla poolt oli parim Dominique Hawkins 17 punktiga.

Tudengimeeskondade lahingus võitis TalTech Läti Ülikooli 84:78. Pidurdamatus hoos oli Toomas Raadik, kes tabas väljakult 61-protsendilise täpsusega ja tõi 32 minutiga 26 punkti.

Jõululauda istuvad kibeda maitsega suus maha Tartu ülikooli mängijad, kes said kodusaalis korraliku sauna Ventspilsilt. Tartlaste kaotusnumbrid olid 59:85. 26 punkti viskas Kregor Hermet.

Ventspils on 13 võidu ja ühe kaotusega ka liiga liider. Järgnevad kaks mängu vähem pidanud (ja kaks mängu vähem võitnud) Ühisliiga klubid VEF ja Kalev/Cramo. TalTech on viies, «väike» Kalev kuues.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles