Suur edetabel! Sõbranna.ee kõige loetumad lood 2018

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Martina Kovacova / PantherMedia / Martina Kovacova

Aasta hakkab lõppema ja on aeg tehtule tagasi vaadata. Millised olid lugejate 2018. aasta Sõbranna.ee portaali lemmiklood?

Anni Rahula presidendi vastuvõtult: nägin, kuidas naisi välja tassiti

Foto: TONI LÄÄNSALU/PM/SCANPIX BALTICS

Tänavu pidid külalised Vabariigi aastapäeva programmi ajal püsti seisma. 1500 külalist, pikk programm ja vähe õhku teeb oma töö. Seda kinnitavad ka külastajad. Ruumi- ja õhupuudust programmi ajal kinnitab ka Rahula: «Nägin kuidas naisi välja tassiti.»

Neli sodiaagimärki, kes on 2018. aastal kõige õnnelikumad

Aastahoroskoobid on paljudel juba aasta alguses läbi loetud ja sealt omad järeldused tehtud. Kui lähemalt vaadata, tuleb välja, et neli sodiaagimärki pidavat tänavu eriti õnnelikud olema. Uudishimu pole patt.

Kolm sodiaagimärki, keda peetakse kõige targemaks

Igal sodiaagimärgil on omad tugevused ja nõrkused. Jäär võib olla Lõviga sama uljas, kuid ta ei käitu kunagi nii plaanipäraselt kui Neitsi. Sodiaagimärke on omavahel keeruline võrrelda, sest igaüks on oma nägu ja pole teisest halvem. Sellegipoolest on intellektuaalses plaanis kolm tähtkuju, kes teisi edestavad.

Viis suurimat seksiohtu, millega suvel arvestada

Foto: Dmitriy Shironosov / PantherMedia / Dmitriy Shironosov

Mõtled, et suvel võiks oma seksuaalelu värskendada seiklusega basseinis, mullivannis või rannas? Uuri enne, kuidas käituda, et mitte oma tervist rikkuda.

Šokk suhtemaailmas: noored mehed tahavad vanemaid naisi

Suure vanusevahega suhe märgib enamasti keskikka jõudnud meest, kes kaasa uuema mudeli vastu välja vahetab. Ühiskond pole näppu viibutanud. Nüüd teevad sama küpses eas naised ja korraga on teema kõigil hambus. Mis on vanematel naistel ometi viga, et nad endast nooremaid vahivad? Mis on noortel meestel viga, et nad vanemaid naisi jahivad?

Kuus sodiaagimärki, kes salaja vihkavad kõiki inimesi

Misantroop on see pahur naaber, kes kurdab, kui su telekas kell 10 õhtul liiga valjult mängib. Ta on see inimene, kelle kõrvale sa ei taha lennukis istuda, sest juba tead, et tuleb pahandusi ja ta on see ametnik, kes käsib sul tundide kaupa oodata, kui sul on vaid üks lihtne küsimus.

Pihtimus: tore pidu Pärnus lõppes korgijoogi ja vägistamisega...

Foto: CandyBox Images / PantherMedia / CandyBox Images

Ka täiesti turvalisena paistev pidu võib lõppeda vägistamisega. Ning sa võid teha kõik õigesti, kuid siiski avastada, et kurjategijale määratakse pea naeruväärsena tunduv karistus. Seda kõike koges omal nahal anonüümseks jääda sooviv Eesti tütarlaps, kes tahab meie lugejatega oma õuduslugu jagada. Ta julgustab kõiki siiski politseisse pöörduma, sest vägistajad ei tohi mingil juhul jääda karistuseta.

Mitte päris porno: 12 filmi, kus näitlejad päriselt seksivad

Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Andriy Popov

Fakt on see, et inimesed seksivad. Seks kuulub inimeseks olemise juurde ja on loomulik, et seda näidatakse ka filmides. Mõned režissöörid on otsustanud seda ka võimalikult reaalselt näidata.

Neli kõige tugevamat sodiaagimärki, kellega ei ole mõtet tüli norida

Tugevus on omadus, mida ei ole kõigile võrdselt jagatud. Mõnel jääb seda raskel hetkel paraku puudu. Mõned lihtsalt saavad teistest paremini hakkama, kui tuleb raskustega kokku puutudes endas jõudu leida ja vastu pidada.

Kolm sodiaagimärki, kes on kõige rohkem ennast täis

Viisakas inimene valitseb teadlikult oma käitumist, matsid sellest ei hooli ja pahatihti ei saa ise arugi, et midagi valesti oleks. Vahel õigustavad nad inimesed oma käitumist enesekindlusega ja väidavad, et nad on lihtsalt ausad või sihikindlad. Kindlasti oled isegi selliseid ninatarkasid kohanud. Või oled hoopis ise liiga ülbe?

29-aastane süütu naine ootab last: mind on suudeldud ja ma ei taha seda enam kogeda

Kanadas elab usklikus peres üles kasvanud Lauren, kes ootab beebit olenemata sellest, et ei ole kunagi mehega seksinud. Juunis sündiva lapse kasvatab ta üksi üles ja ei kavatsegi kunagi oma elu mehega jagada.

Noore naise võitlus: see on see vähivorm, mida tahad saada

Foto: Madis Sinivee / EESTI MEEDIA/SCANPIX BALTICS

Liisa-Maria Connor (26) kuulis vaid kuu pärast pulmi kolme saatuslikku sõna: sul on vähk. «Miks, kuidas, miks mina?» kirjeldab noor naine oma emotsioonide karusselli. Tänaseks on Liisa rinnavähi seljatanud, kuid kurvastab, et noorte naiste teadlikkus rinnavähist on peaaegu olematu.

Pinged kuninglikus perekonnas: lähedased on ärritatud Harry ja Meghani beebiuudisest

Foto: Dominic Lipinski / PA Wire/PA Images

Ajal, mil maailm rõõmustab saabuva kuningliku ilmakodaniku üle, on mitmel kuningliku pere liikmel uudisega kahetised emotsioonid.

Head uut aastat: suur 2018. aasta horoskoop!

Aasta 2018 alguses oli aeg vaadata, mida lubavad täheseisud järgmiseks aastaks tosinale tähemärgile.

Uuring: magama peaks minema just täpselt sellel kellaajal

Milline on kellaaeg, mil magama minnes tagame kõige tervislikuma une? Selgub, et see aeg on üsna spetsiifiline.

Kolm Putini seebiooperiväärilist peresaladust

Ivanka Trump. Sasha ja Malia Obama. Chelsea Clinton. Maailma liidrite laste rolliks on olla teataval määral avalikkuse pilgu all. Aga kas sa tead, kes on Putini lapsed?

SUUR PERSOONILUGU: Usklikust lapsepõlvest lahkuminekuteni - teie ees on tõeline Paljas Porgand

Foto: MADIS SINIVEE / EESTI MEEDIA/SCANPIX

Staarblogijaks tituleeritud Paljas Porgand ehk Merilin Taimre on palju rohkem, kui ta oma blogis avalikult kirjutab. Usklikust lapsepõlvest lahkuminekuteni – teie ees on tõeline Paljas Porgand.

Lahkuminek Williamist: Kate räägib südamelt ära

Kate ja William paistavad olevat üks kõige kindlamaid paare, kuid see tundub nii vaid avalikkusele.

Ene Ergma EV100 programmist: ainus hea asi oli Tõnis Mägi

Foto: Marko Saarm / Sakala

Ene Ergma sajanda juubeli pidustusi ei mõista: «Üks parimaid asju programmis oli Tõnis Mägi. Ülejäänu oli minu arust, noh... kuidas öelda.»

Ühe naise lugu: kuidas ma õppisin mehele suuseksi tegema

Meenutasin endale ükspäev, kuidas ma omandasin teooriat partneri nabast allapoole minemiseks ja kuidas praktikas mind alguses nii madalale – seda mõlemas mõttes – üldse ei lastud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles