32 aastat tagasi röövitud argentiinlanna päästeti (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argentina politsei poolt avaldatud pilt. Vasakult teine on 32 aastat tagasi röövitud naine, paremalt teine on tema poeg.
Argentina politsei poolt avaldatud pilt. Vasakult teine on 32 aastat tagasi röövitud naine, paremalt teine on tema poeg. Foto: HO / AFP / Scanpix

Argentina ja Boliivia politsei ühisoperatsiooni käigus päästeti naine, kes rööviti inimkaubitsejate poolt 32 aastat tagasi.

Praeguseks 45-aastane naine viidi taas oma perekonna juurde pärast seda, kui politsei sai vihje, et naine viibib Lõuna-Boliivias Bermejos.

Ametnikud suutsid kindlaks teha maja, kus teda hoiti ning vabastada nii naise kui tema üheksa-aastase poja. Naise ega lapse isikut ei avaldatud.

Eile tehtud avalduses teatas Argentina politsei, et naine on taasühinenud oma perekonnaga Argentina Mar del Plata linnas. Naine rööviti ajal, mil ta oli 13-aastane.

Avalduses ei täpsustatud seda, kes oli 32 aastat tagasi korraldatud inimröövi eest vastutav. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles