Video: alkoholivaraste meeleheitlik põgenemiskatse põhjustas Suurbritannia ostukeskuse parklas märuli (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poekülastajad väidetavaid alkoholivargaid takistamas.
Poekülastajad väidetavaid alkoholivargaid takistamas. Foto: Kuvatõmmis videost

Suurbritannias tekkis jõulupühade eel Rickmansworthis asuva Tesco supermarketi parklas ärev olukord, mille käigus sai kaks inimest vigastada.

Nimelt üritasid poekülastajad pühapäeval peatada autot, milles viibinud inimesed turvatöötaja sõnade kohaselt poest alkoholi varastada üritasid. Sotsiaalmeedias lendu läinud videol võib näha, kuidas sinine Citroen C3 rammis mitut sõidukit ja proovis poetöötajate ning teiste ostlejate eest põgeneda. Politsei teatel oli tegu rendiautoga.

Rahvas karjus korduvalt autojuhile, et ta masina peataks ja sealt väljuks. Korra suutis üks mees auto ukse ka lahti saada, kuid teine kõrvalseisja ütles talle: «Jäta nad autosse.» See andis aga pahalastele võimaluse uuesti gaasi vajutada ja niigi kõvasti kahjustada saanud autoga taas teisi masinaid rammida.

Citroen jäi ilma küljepeeglitest, purunenud oli tagumine aken ning mõlke leidus üle terve kere. Poekülastajad üritasid masinat muu hulgas peatada ka seda ostukärudega rammides. Lõpuks õnnestus kurjategijatel siiski põgeneda.

Ehkki juhti pole videos täpselt näha, viibis kõrvalistmel naine, kes oma nägu kattis ja end kokkupõrgete eest kaitsta püüdis.

Vahejuhtumi tagajärjel sai üks inimene tõsiselt vigastada ja viidi Watfordi haiglasse. Teine poekülastaja sai kergemaid vigastusi. Eilse seisuga otsis politsei kurjategijaid endiselt taga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles