Seeniormeeste klubi liikmete arv kasvab: aasta lõpul 11 meest enam kui aasta algul

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Kodukotuse seeniormehed võtsid oma aasta kokku ning pidasid peo laulukoori Linda naistega juba mõni päev enne jõule.

Olulised faktid sündmusest kirjutas üles klubi liige Rein Parm, tema ka pildistas, abiks teine fotograaf Maldo Kikkull.

Üldkogu koosolekul meenutas klubi president Kalev Jahnson 17-aastase seeniormeeste klubi ettevõtmisi.

Selgus ka, et selle aasta alguse 101-liikmelisest klubist on nüüdseks saanud 112-meheline klubi. Jõulukuul liitusid klubiga Eesti poksiveteranide seltsi president Vello Kade ja muusik Guido Sooläte. Kalev Jahnsoni sõnul on olnud veel teisigi huvilisi, kes on käinud meeste tegevusega tutvumas.

Klubi juhatus otsuse järgi on klubi auliikmed nüüd Vello Padrik, Roland Ilp, Eeri Ladva, Kalev Hirmat, Tarmo Kerstna ja Kalev Jahnson.

Saadud tiitel kohustab neid veelgi aktiivsemalt  ja energilisemalt klubis edasi tegutsema.

Tartu seeniormeestel on üle  Eestimaa 18 sõprusklubi, kellega peetakse ühiseid kokkusaamisi, seda eesmärgil, et nooruslikult  ja tervislikult vananeda.

Abilinnapea Reno Laidre soovis oma kõnes edukat tegutsemist nii naiskoorile Linda kui ka seeniormeeste klubile.

Ergutavad tervitused tulid ka Haaslava klubi presidendilt Vahur Laurilt ja Viljandi vanaisade klubi esimehelt Vello Sanderilt.

Rõõmu ja laulu tõi peole kingikotiga Mulgimaa jõuluvana  Volli, kelle akordionihelide saatel tõeline pidu alles algas. Esinesid veel Guido Sooläte ning Haaslava mees Udo Vään.

Autasustati  spordialade parimaid  ja  õnnitleti detsembrikuus sündinud sünnipäevapoisse.

Pärast koguneti Kodukotuse maja kohvikusse, kus mehi tervitas Ülle Partsi juhendamisel ilusate jõululauludega naiskoor Linda. Maitsvad  jõulutoidud olid valmistanud laulukoori perenaised Urve ja Tiiu.

Sõbralikus seltskonnas lauldi ja tantsiti veel tükk aega ja vahepeal kiideti naisi heade toitude ja lõbusa peo eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles