Vahetusest sekkunud Ronaldo päästis Juventuse kaotusest

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: ALBERTO LINGRIA / REUTERS

Itaalia kõrgliigas ei suutnud valitseja Juventus jätkata võiduseeriat, kui Atlantaga tehti 2:2 viik. 

Liigaliider Juventus kohtus võõrsil Atlantaga, ning kohtumine Juventuse jaoks algas koheselt suurepäraselt, kui juba teisel minutil kohtumist juhtima asuti.Seejärel näitas oma head vormi taaskord Duvan Zapata, kes 24. minutil seisu viigistas ja 56. minutil Atlata 2:1 juhtima viis.

Teise poolaja alguses jäi Juventus ka vähemusse, kui Rodrigo Betancur teise kollase kaardi teenis ja väljakult lahkuma pidi. 65. minutil tuli väljakule aga pingil olnud Cristiano Ronaldo, kes Juventuse ka 78. minutil löödud värava kaotusest päästis, tehes lõppseisuks 2:2.

AC Milan oli hädas liigas eelviimasel kohal oleva Forsinone vastu ning vaatamata mitmetele võimalustele lõppes kohtumine 0:0 viigiga, mis tähendab, et Milan on viimase viie kohtumisega suutnud lüüa vaid ühe värava.

Lisaks alistas kõrgliigas Lazio 2:0 Bologna, Parma oli võõrsil mängides parem vähemusse jäänud Fiorentinast ja Sampdoria alistas liiga punase laterna Chievo 2:0. Ragnar Klavanita mänginud Cagliari alistas 1:0 Genoa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles