Trump korraldas üksi jõule veetes Twitteri-tormi (8)

Neeme Raud
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühendriikide president Donald Trump jõululaupäeval Valges Majas telefonitoru otsas. FOTO: Jonathan Ernst/Reuters/Scanpix
Ühendriikide president Donald Trump jõululaupäeval Valges Majas telefonitoru otsas. FOTO: Jonathan Ernst/Reuters/Scanpix Foto: Jonathan Ernst

Kultuslikule jõulufilmile «Üksinda kodus» saabus USAs ootamatu järg, kui pühadeks üksi Valgesse Majja jäetud president Donald Trump vallandas ligi neli tundi kestnud Twitteri-tormi.

«Ma olen täiesti üksi (vaene mina) Valge Majas!» säutsus Trump jõuluõhtul alustuseks. Järgnes tulevärk, kus president kordas, et kuigi temal on kõiges õigus, püüavad vaenlased teda alandada, hävitada ja takistada.

Opositsioonis olevad USA demokraatide liidrid, kes näivad pikisilmi ootavat jaanuari, mil Kongressi esindajatekoda jälle nende kontrolli alla läheb, vastasid presidendi jõuluõhtu Twitteri-tsunamile kiire avaldusega, et Trump kisub riiki kaosesse.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles