Naabrite tüli lõppes ühele mehele surmaga

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Pilt on illustratiivne.
Politsei. Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks

Jõulupühade ajal ja neile eelnenud nädalavahetusel registreeris politsei Tallinnas hulga kuritegusid ja vahejuhtumeid.

24. detsembril sai politsei teate, et 30-aastane mees lõi Mustamäel Vilde teel noaga 41-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 30-aastase mehe kinni. Kannatanu toimetati haiglasse, kuhu jäeti ta ravile. Kahtlustatavana kinni peetud mees on kohtu loal vahistatud.

22. detsembril teatati, et Pirital Randvere teel toimus konflikt trepikojanaabrite, 68-aastase mehe ja alkoholijoobes 46-aastase mehe vahel, mille käigus kukkusid mehed üle teise korruse trepikojapiirde. 46-aastane mees hukkus sündmuskohal, 68-aastane mees vigastada ei saanud. Politseinikud pidasid 68-aastase mehe kinni kahtlustatuna surma põhjustamises ettevaatamatusest.

Ööl vastu 22. detsembrit teatati, et 30-aastane mees ähvardas Lasnamäel Võidujooksu tänaval relvataolise esemega 21-aastast meest ning hiljem Kesklinnas Ahtri tänaval 30-aastast naist ja 38-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

21. detsembril teatati, et Pirital Merivälja teel asuvast majutusasutusest varastati kuldkett. Kahju on 10 000 eurot.

23. detsembril teatati, et Kesklinnas Faehlmanni tänaval varastati jalgratas Scott väärtusega 1000 eurot ja golfikomplekt väärtusega 2000 eurot. Jalgratas leiti samal päeval läheduses asuvalt tänavalt.

23. detsembril teatati, et Kristiines Nõmme teel varastati keldriboksist robottolmuimeja. Kahju on 1350 eurot.

26. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Volta tänaval varastati peo käigus korterist kaks mobiiltelefoni, kõlarid, ehteid ja sularaha. Kahju on kokku peaaegu 1500 eurot.

Ööl vastu 23. detsembrit teatati, et 32-aastane mees lõi Lasnamäel Peterburi teel asuva toitlustusasutuse juures pudeliga 44-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 32-aastase mehe kinni.

23. detsembril teatati, et väidetavalt tundmatu mees lõi Haaberstis Õismäe teel 49-aastast meest ja tekitas talle valu.

23. detsembril teatati, et 26-aastane mees lõi Kesklinnas Vana-Posti tänaval asuva meelelahutusasutuse juures oma elukaaslast, 21-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

23. detsembril teatati, et alkoholijoobes 48-aastane mees lõi Lasnamäel Kivimurru tänaval asuvas korteris oma kasutütart, 18-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

23. detsembril teatati, et 42-aastane mees lõi Kesklinnas Tatari tänaval oma endist elukaaslast, 42-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

23. detsembril teatati, et Lasnamäel Läänemere teel toimus konflikt alkoholijoobes 50-aastase ja 52-aastase mehe vahel. Politseinikud pidasid 52-aastase mehe kinni.

23. detsembril teatati, et alkoholijoobes 52-aastane mees lõi Mustamäel A.H. Tammsaare teel oma elukaaslast, samuti alkoholijoobes 48-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi.

Ööl vastu 24. detsembrit teatati, et 29-aastane mees lõi Kesklinnas Ravi tänaval oma elukaaslast, 32-aastast naist ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Ööl vastu 24. detsembrit teatati, et 31-aastane mees lõi Kesklinnas Tatari tänaval asuva meelelahutusasutuse juures 38-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 31-aastase mehe kinni.

24. detsembril teatati, et 35-aastane mees lõi Kesklinnas Toompuiesteel asuva majutusasutuse turvameest ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

24. detsembril teatati, et alkoholijoobes 26-aastane mees lõi Haaberstis Paldiski maanteel asuva kaupluse juures oma venda, 27-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 26-aastase mehe kinni.

24. detsembril teatati, et Haaberstis Järveotsa teel asuvas korteris toimus kaklus, mille käigus said vigastada alkoholijoobes 18-aastane mees ja samuti alkoholijoobes 42-aastane mees.

24. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Tööstuse tänaval asuvas meelelahutusasutuses löödi 58-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi.

24. detsembril teatati, et 32-aastane mees lõi Lasnamäel J. Koorti tänaval oma endist elukaaslast, 22-aastast naist ja tekitas talle valu.

Ööl vastu 25. detsembrit teatati, et alkoholijoobes 77-aastane mees lõi Lasnamäel Muhu tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, samuti alkoholijoobes 67-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Ööl vastu 25. detsembrit teatati, et 46-aastane mees lõi Nõmmel Õie tänaval asuvas korteris oma kasupoega, 19-aastast meest ja tekitas talle valu.

25. detsembril teatati, et 24-aastane mees lõi Haaberstis Rannamõisa teel asuva kaubandusasutuse turvameest, 43-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi.

25. detsembril teatati, et 25-aastane mees lõi Kesklinnas A. Adamsoni tänaval oma venda, 27-aastast meest ja tekitas talle valu.

25. detsembril teatati, et alkoholijoobes 59-aastane mees lõi Nõmmel Männiku teel oma elukaaslast, 36-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

25. detsembril teatati, et Lasnamäel Paekaare tänaval asuvas korteris toimus konflikt alkoholijoobes elukaaslaste, 26-aastase naise ja 31-aastase mehe vahel, kes said mõlemad kehavigastusi.

25. detsembril teatati, et 43-aastane mees lõi Kristiines Kuldnoka tänaval asuvas korteris 39-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Ööl vastu 26. detsembrit teatati, et 41-aastane mees lõi Lasnamäel Liikuri tänaval asuvas korteris oma abikaasat, 34-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

26. detsembril teatati, et Mustamäel Sipelga tänaval löödi 29-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles