Kas pole mitte armas? Üks isa tegi midagi erilist, et veeta kõige kiuste jõulud oma tütrega

Annaliis Laidre
, Teemaveebide toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pierce Vaughan on Delta Airlines lennusaatja, kes pidi olema 24. ja 25. detsemberil tööl. Et tüdruk ei peaks jõulude ajal täielikult perest eemal olema, veetis ka tema isa pühad õhus.

Mis puudutab ühe mehe armastust oma tütre vastu, siis tõepoolest, vaid taevas on limiidiks. Hal Vaughan ei pidanuks paljuks hankida pileteid kõikidele lendudele, kus tema tütar pühade ajal töötab.

Isa ja tütre lugu hakkas internetis levima esmaspäeval, kui Mike Levy (mees, kes istus ühe lennu ajal Hali kõrval) kirjutas sellest Facebooki.

Levy ütles Huffington Postile, et tema naabri reisiplaanid tulid jutuks tavapärase vestluse käigus. Mehe arvates oli see nii imeline, mida üks isa oma tütre jaoks jõulude ajal teeb.

Pierce Vaughani sõnul oli see tema isa esimene kord lennata lennul, kus tema parasjagu tööl on. Seda seetõttu, et mees murdis oma kaela vahetult pärast seda, kui Pierce lõpetas lennusaatjate väljaõppe.

Delta Airlines esindaja: «Me hindame kõrgelt oma töötajaid, kes töötavad pühade ajal ja teenindavad Delta kliente. On imetore näha seda lahedat isa, kes ei jätnud kasutamata võimalust veeta jõulud oma tütrega – olgugi, et sõites risti-rästi üle riigi, olles samal ajal üheksa kilomeetri kõrgusel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles