Fööniga madratsit soojendanud Saksa teismeline põhjustas suure põlengu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju Saksamaal.
Tulekahju Saksamaal. Foto: www.7aktuell.de/Christina Zambit / imago/7aktuell/Scanpix

Edela-Saksamaa teismeline põhjustas neljakorruselises kortermajas suure tulekahju, kui otsustas oma madratsi soojendamiseks fööni kasutada, vahendab Deutsche Welle. Põlengut saabus kustutama enam kui sada tuletõrjujat.

Fööni kasutamine pole just kõige efektiivsem ega ka kõige kavalam viis külmal talveõhtul sooja saamiseks. Saksa linna Trieri lähedal elav teismeline otsustas seda siiski proovida.

Teismeline tüdruk tegi oma naabritele väga ebameeldiva jõuluüllatuse, kui jäi pärast väljas käimist magama – madratsi soojendamiseks tööle pandud fööniga. Magava tüdruku voodi läks aga põlema.

Õnneks ärkas tüdruk üles ja kustutas leegid veega. Teismelise isa aitas tal madratsi rõdule vedada.

Arvates, et oht on möödas, läksid isa ja tütar uuesti magama. Madrats aga süttis taas ja tuli levis mööda seinu katusele.

Põlengut märkas mööduja, kes oli juhtumisi ka tuletõrjuja ja teavitas päästjaid. Enam kui sajal kohale saabunud tuletõrjujal kulus tunde, et leegid kustutada.

Tuli põhjustas hoonele 200 000 euro väärtuses kahjusid. Keegi tõsiselt kannatada ei saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles