Tour de Skil valitsesid vabatehnikasõite venelased, eestlased taas punktideta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karel Tammjärv
Karel Tammjärv Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tour de Skil peeti täna eraldistardist vabatehnikasõidud. Nii meestest kui ka naistest olid parimad Venemaa sportlased.

Meeste 15 kilomeetri vabatehnikasõitu valitses täielikult venelane Sergei Ustjugov, kes asus kohe esimestest vaheajapunktidest kiireimaid aegu teistele ette sõitma ning oma head hoogu hoidis venelane lõpuni võites ka sõidu.

Teisele kohale tuli norralane Simen Hegstad Krüger, kes kaotas finišis Ustjugovile 12,2 sekundit, kolmandaks tuli teinegi venelane Aleksandr Bolšunov, kes kaotas kaasmaalasest võitjale lõpuks 21,9 sekundit. Johannes Hoesflot Klaebo lõpetas sõidu alles 12. kohal, kaotades võitjale 48,6 sekundit.

Eestlaste parimana lõpetas Karel Tammjärv sõidu 40. kohal, kaotades võitjale 1.33,1. Lisaks olid eestlastest stardis ka Raido Ränkel ning Marko Kilp, kes saavutasid vastavalt 89. ja 101. koha.

Naiste 10 km vabatehnikasõidu võitis ülinapilt venelanna Natalja Neprjajeva, kes alistas norralanna Ingvild Flugstag Östbergi vaid 0,3 sekundiga. Kolmandale kohale tuli sarnaselt meeste sõidule taas venelanna Anastasija Sedova, kes kaotas finišis võitjale 10,9 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles