Martti Nõmme ootab murele lahendust: ühe suusaga ei saa hüpata (3)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Nõmme.
Martti Nõmme. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pühapäeval Oberstdorfis alanud nelja hüppemäe turneel pidanuks kaasa lööma ka Martti Nõmme, kuid laupäeval proovihüpetel kukkunud eestlane kvalifikatsioonis starti ei tulnudki. Selgus, et põhjus on proosaline: purunenud suusk.

«Meie suusahüppajatest teeb sellel seiklusel kaasa Martti Nõmme, kuid esimese hüppemäe viimasel treeninghüppel ta kukkus. Sportlane ise on korras, kuid suusk läks õnnetult katki ning hetkel on Nõmme uue suusa ootel. Seetõttu jäi ka kvalifikatsioonist kõrvale. Hoiame pöialt, et uued suusad kohale jõuaksid!» teatas alaliit oma Facebooki-lehel.

Turnee avavõistluse võitis jaapanlane Ryoyu Kobayashi, talle järgnesid sakslane Markus Eisenbichler ja austerlane Stefan Krafti. Vana aasta viimasel ja uue esimesel päeval hüpatakse juba Garmisch-Partenkirchenis, sellele järgnevad kaks etappi Austrias Innsbruckis ja Bischofshofenis. Turneele pannakse punkt 6. jaanuaril.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles