Autopesulast alguse saanud tuletõrjehäire külvas V spaas paanikat

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuletõrjeauto. Pilt on illustratiivne.
Tuletõrjeauto. Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik / PM/SCANPIX BALTICS

Täna pärastlõunal läks Kvartali kaubanduskeskuses käima tuletõrjehäire. V spaad sel hetkel külastanud tartlane Kadi nentis, et töötajad ei andnud klientidele mingisugust infot ning inimesed sattusid paanikasse.

«Inimesed hakkasid ise häire peale basseinist ja mujalt garderoobidesse minema. Kohati tekkis isegi paanika,» sõnas spaad külastanud Kadi. Ta läks ühe töötaja käest küsima, milles asi, kuid töötaja ei osanud talle midagi vastata. «Ütles vaid seda, et meil siin vett küll,» märkis Kadi. 

Veekeskusest lahkunud Kadi helistas mõne aja pärast V spaasse, et saada teada, kuidas ta lühikeseks jäänud spaakülastus hüvitatakse. Selle peale oli vastatud, et kahjuks ei ole võimalik piletit hüvitada.

Kvartali kommunikatsioonijuht Teele Tamme tõdes, et tuletõrjehäire toimus, kuid see sai alguse Kvartali autopesulast Cleanpark, kus läks üks töövahend suitsema. 

«V spaa töötajad hakkasid agaralt vastavalt väljaõppele inimesi evakueerima, sest spaas läheb paratamatult riietumisele ja saunadest ning basseinidest välja tulemiseks aega,» selgitas Tamme. Ta ütles, et kliendid, kelle spaakülastus jäi häire tõttu lühemaks, peaksid kindlasti kirjutama spaasse aadressil info@vspa.ee, et napiks jäänud käik hüvitada ühel või teisel moel. 

Tamme ei osanud kommenteerida tartlase Kadi väiteid spaapersonali käitumise kohta. «Mind ei olnud kahjuks seal kõrval,» nentis ta. Küll aga kinnitas Tamme, et spaasviibijate elu ja tervis ühelgi hetkel ohus ei olnud. 

Kadi lisas ka seda, et spaa personal ei juhatanud inimesi väljumiseks treppideni, seetõttu kasutasid kliendid lifte. «Tulekahju korral ei tohiks ju inimestel lubada liftidega sõita,» ütles Kadi. 

Tamme selgitas, et liftid lõpetavad töö automaatselt, kui tõesti on tegemist ohuolukorraga. «Selleks hetkeks oli aga selgunud, et midagi tõsist pole juhtunud, liftidega on ohtu sõita ja turvameeskond tegeles häire vaigistamisega,» ütles Tamme. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles