Video: Miss Aafrika 2019 oleks võinud võidujoovastuses elu kaotada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Aafrika 2019 tiitli saanud Dorcas Kasinde juuksed süttisid
Miss Aafrika 2019 tiitli saanud Dorcas Kasinde juuksed süttisid Foto: twitter.com

Aafrikas Nigeerias Calabaris valiti Miss Aafrika 2019, kelleks sai Kongo Vabariigi esindaja Dorcas Kasinde, kuid enne missikrooni pähesaamist leidis võitjaga aset intsident, mis halvemal juhul oleks võinud temalt elu võtta.

Pärast Kasinde võidu väljakuulutamist toimus laval tulevärk, mille tõttu võitja juuksed süttisid, teatab thesun.co.uk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

في حادث مؤلم : احتراق ملكة جمال افريقيا لم تكتمل فرحة الفائزة بمسابقة #ملكة_جمال_أفريقيا الكونغولية «دوركاس كاسيند»، عندما تسببت الألعاب النارية باندلاع النيران في شعرها على خشبة المسرح، خلال تتويجها، وبينما كانت «دوركاس» تبكي من الفرح، وتحتضن إحدى منافساتها، اشتعلت النار في شعرها، حيث سارع بعض الحضور لمساعدتها في إطفاء النيران، ولم تصب «دوركاس» بحروق خطيرة، ونشرت بعدها فيديو تؤكد فيها أنها بخير وتشكر كل من دعمها. #studioalfan #celebrity #saudiarabia #dubai #emirates #missafrica2018calabar #استديو_الفن #دبي #السعودية #الامارات

A post shared by استديو الفن (@studio_alfan) on

Kasinde ei tundnud ega märganud kohe, et ta juuksed süttisid. Alles kõrvalolnute ja teda õnnitlenud kaaslase hüüetest sai naine aru, et midagi on valesti.

Miss Aafrika 2019 tiitli saanud Dorcas Kasinde juuksed süttisid
Miss Aafrika 2019 tiitli saanud Dorcas Kasinde juuksed süttisid Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Kohal olnud jäädvustasid, kuidas Miss Aafrika 2019 soeng süttis, kuid oli ka neid, kes talle appi ruttasid ja juuksepõlengu kustutasid.

Hiljem leidis aset kroonimine, kus aafriklanna kinnitas, et ta ei saanud vigastada ja temaga on kõik korras, vaid osa juustest põles ära.

Ta teatas oma fännidele sotsiaalmeedias: «Minuga on kõik OK. Juuksed on mul alles. Tänan kõiki toetuse eest».

Hoolimata draamast sai Kasinde misskrooni, -lindi ja 35 000 dollarit (30 450 eurot).

Instagrami pilte vaata siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles