Putin ja Kaljulaid saatsid teineteisele pühadetervituse (21)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin labradori paitamas.
Vladimir Putin labradori paitamas. Foto: ALEXANDER ZEMLIANICHENKO / AFP/Scanpix

Venemaa president Vladimir Putin saatis president Kersti Kaljulaidile jõulupühade ja uue aasta õnnitlused, Eesti riigipea õnnitles ka oma Vene kolleegi.

Putin õnnitles Kaljulaidi uue aasta ja jõulude puhul, soovis tugevat tervist, rahu, heaolu ja vastastikkust mõistmist uuel aastal, teatas Vene saatkond esmaspäeval sotsiaalmeedia vahendusel.

Presidendi pressiesindaja Kaidi Aher ütles rahvusringhäälingu venekeelsetele uudistele (err.rus.ee), et Putini õnnitlus ei ole 31. detsembri seisuga veel füüsilisel kujul Kadriorgu jõudnud, kuid selles polevat midagi imekspandavat. Tema sõnul saabuvad jõulutervitused ja uusaastaõnnitlused sageli presidendi kantseleisse alles jaanuari lõpuks või isegi hiljem.

«Jah, president Kaljulaid saatis jõulukaardi ka president Putinile,» ütles Aher vastuseks ERRi küsimusele, kas Eesti riigipea ka oma Vene kolleegi õnnitles. 

Kommentaarid (21)
Copy
Tagasi üles