Kontaveit jätkas võiduga eriskummalist seeriat (2)

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit mullustel Austraalia lahtistel-
Anett Kontaveit mullustel Austraalia lahtistel- Foto: Yan Lerval/SIPA/Scanpix

Anett Kontaveit (WTA 20.) alistas oma uue hooaja avamängus Brisbane’i turniiril Carla Suarez Navarro (WTA 23.) 6:0, 6:3. Sellega jätkub eestlannal üks väga huvitav seeria – viimasel neljal hooajal on Kontaveiti esimese mängu avasett lõppenud skooriga 6:0.

2018 hooaega alustas Kontaveit samuti Brisbane’is ja tulemus oli täpselt sama, ainult vastane teine: Heather Watson alistus 6:0, 6:3.

Aasta varem pidi vigastusega võidelnud Kontaveit end hoidma ja astus väljakutele alles Austraalia lahtistel. Olematu vormi pealt imet ei sündinud: Maria Sakkari tegi meie tennisistiga sotid selgeks 6:0, 6:4.

Kontaveit on üldse hooaja avamängudes väga heas hoos. Alates 2010. aastast on ta WTA või ITFi turniiridel hooaja esimese mängu kaotanud vaid kahel korral – Sakkarile lisaks 2015 Aucklandis Urszula Radwanskale 5:7, 6:3, 2:6.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles