Andri Arula: Kellel küll halvasti läheb?

Andri Arula
, ettevõtja (Reformierakond)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus aasta Endla ees koos presidendiga. Uue aasta soov on, et kõigil läheks paremini.
Uus aasta Endla ees koos presidendiga. Uue aasta soov on, et kõigil läheks paremini. Foto: Urmas Luik

President Kersti Kaljulaid ütles läinud aastal ÜRO globaalse ränderaamistiku leppe ümber jagelevaid koalitsioonierakondi manitsedes, et Eesti riik toimib ja areneb ning meie inimestel läheb ju hästi. Kui vaadata seda, kui hästi meie inimestel tegelikult läheb, jääb mulje, et Kadriorul ja ülejäänud Eestil on hästiminekust erinev arusaam.

Delfi kirjeldas 3. oktoobril olukorda, kus haigekassa keeldus taas haruldase verehaigusega 17aastase tüdruku ravi kompenseerimast. Advokaadibüroo Sorainen partner, vandeadvokaat Allar Jõks leidis, et haigekassa rikkus keeldumisega seadust. Tüdruku raviks vajalikku raha kogub Lastefond.

Tartu Postimees vahendas 18. novembril 16aastase Katerina Runina lugu sellest, kuidas teda tabas haruldane tõbi, mille raviks tarvilikud rohud on kallid. Haigekassa on võimetu. Vajatakse inimeste abi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles