10 kuulsust, kes on McDonaldsis töötanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Paljude hetkel kuulsate inimeste elu pole alati glamuurne olnud, mitmed neist on näiteks töötanud tuntud kiirtoidurestoranis McDonalds. Toome teieni 10 endist McDonaldsi töötajat, kes nüüd teenivad leiba hoopis teisel alal.

Jezz Bezos

Jah, enne kui Amazoni asutaja praktiliselt maailma vallutas, töötas ta McDondaldsis. Bezos töötas seal teismelisena ühe suve, ta oli McDonaldsis kokk. Mehe sõnul õppis ta seal ühe käega hästi kiiresti mune purustama. Tõenäoliselt ei tule talle see oskus praegusel ametikohal eriti kasuks, aga perele hommikusöögi valmistamine on tal igatahes käpas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reroute To Success! (@reroutetosuccess) on

Jay Leno

Jay Leno pole alati edukas koomik olnud. Teismelisena, enne kuulsaks saamist, viilutas ta kartuleid ja töötas McDonaldsi kassas. Mehe sõnul oli tema ülemusel väga kõrged nõudmised, sest ta tahtis, et tema kiirtoidurestoran oleks tasemel. See andis Lenole tähtsa õppetunni edu kohta: kui soovid kvaliteeti pakkuda, siis ei ole ükski pingutus üleliia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jay Leno's Garage (@jaylenosgarage) on

Shania Twain

Enne kantrimuusika maailmas kuulsaks saamist, töötas Twain oma kodukoha McDonaldsis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shania Twain (@shaniatwain) on

Lin-Manuel Miranda

Suur Broadway staar tunnistas Twitteris, et tema esimene töökoht oli McDonaldsis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah (@_labaguette_) on

Rachel McAdams

Enne kuulsuse kogumist rollide eest filmides «Päevaraamat» ja «Õelad tüdrukud» tervitas McAdams selle kiirtoidurestorani kliente. Naine töötas McDonaldsis kolm aastat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel McAdams (@rachelmcadams1) on

P!nk

Kuulsal popmuusikul oli kunagi palju tagasihoidlikum amet, sarnaselt kõikidele eelnevatele kuulsustele, töötas ka tema McDonaldsis. Tema perekonna jaoks oli väga oluline, et ta õpiks juba varajases nooruses tööga ise raha teenima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink) on

Keenan Ivory Wayans

Enne oma näitlemise, filmide tegemise ja koomikuna tegutsemise eest kuulsaks saamist, töötas Wayans McDonaldsis mänedžerina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dish Nation (@dishnation) on

Pharrell Williams

Williamsi karjäär algas McDonaldsis, kus teda ei saatnud suur edu. Mees vallandati kiirtoidurestoranist lausa kolmel korral, sest ta oli liiga laisk. Ta on tunnistanud, et ainukene asi, mida tööl hästi tegi, oli kananagitsate söömine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pharrell Williams (@pharrell) on

Sharon Stone

Stone töötas McDonaldsis poole kohaga. 19-aastaselt sai ta tööd modellina ning McDonaldi kiirtoidurestoranis enam ei töötanud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

James Franco

1996.aastal kolledžist välja kukkudes töötas Franco McDonaldsi öövahetuses. Ta harjutas seal töötades näitlemist, kasutades klientidega rääkides võlts aktsente.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Franco (@officialjamesfrancoo) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles