Murenev unistus ringraudteest: hind võttis põlved nõrgaks (22)

Mari Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harjumaa Omavalitsuste Liidu juht Joel Jesse ütleb, et ringraudtee abil saaks Vene kaubavangunid aina paisuvast Ülemiste linnakust välja ning selle asemele kujundada ilusa linnaruumi. 
Harjumaa Omavalitsuste Liidu juht Joel Jesse ütleb, et ringraudtee abil saaks Vene kaubavangunid aina paisuvast Ülemiste linnakust välja ning selle asemele kujundada ilusa linnaruumi. Foto: Eero Vabamägi

Krõbe hind pani varem kaubavagunite kindlasõnaliselt ringraudteele viimist lubanud MKMi taganema.

Kaubavagunite linnasüdamest välja viimiseks varem kindlasõnaliselt lubatud Tallinna ringraudteed pärast maksumuse selgumist majandusministeeriumi kinnitusel tõenäoliselt ei tule.

Veel 12. septembril saatis majandus- ja taristuminister Kadri Simsoni (Keskerakond) koduministeerium välja pressiteate pealkirjaga «Simson transiidikomisjonis: Tallinna ringraudtee trass saab lähikuudel paika». Vaid kolm kuud hiljem, 13. detsembril vastas ta aga Tallinna linna, Harjumaa omavalitsuste, Paldiski ettevõtjate ja Eesti Raudtee augustist novembrini saadetud päringutele kirjaga, kus senine kindlameelsus oli asendunud ebamäärase jutuga tegemata uuringutest ja puuduvatest planeeringutest, mis jättis asjaosalised nõutuks. Igaüks tegi ministri segasest seisukohast isemoodi järelduse.

Kommentaarid (22)
Copy
Tagasi üles