Monaco vürstipere on Lapimaal jõuluvanal külas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monaco vürst Albert II, vürstinna Charlene ning nende kaksikud, printsess Gabriella ja prints Jacques
Monaco vürst Albert II, vürstinna Charlene ning nende kaksikud, printsess Gabriella ja prints Jacques Foto: Claude Paris / AP/Scanpix

Monaco vürst Albert II, vürstinna Charlene ja nende kaks last on Soomes Lapimaal, külastades sealset jõuluvanaküla ja kohtudes jõuluvanaga. 

Albert II ja Charlene tegid oma nelja-aastastest kaksikutest lastest, prints Jacques’ist ja printsess Gabriellast foto, mille postitasid Instagrami.

Pildil on näha, kuidas Jacques ja Gabriella uurivad koos jõuluvanaga kingituste nimekirja.

«Head uut aastat Lapimaalt! Kohtusime jõuluvanaga, et uurida, kas ikka kõik saavad kingitusi,» kirjutas vürstinna Charlene pildi juurde.

Monaco vürstipere kaksikute pilt, millel on ka jõuluvana, on saanud tuhandeid meeldimisi ja positiivseid kommentaare.

«Loodame, et neil on seal suurepärane puhkus,» oli üks kommentaar.

Monaco vürts Albert II on ka varem Soomet külastanud ja nüüdne kord võib olla lausa kümnes. Seevastu lapsed ei ole varem Soomes olnud.

Albert II sõnas, et oli koos oma naise Charlene’iga 2007. aastal Soome idaosas Rukas uut aastat vastu võtmas. Seal asub ta sõbra suvila.

Vürst Albert II eelmine visiit Soome toimus 2018. aasta septembris ja ta andis siis ka intervjuu, milles rõhutas, et pere on tema jaoks kõige tähtsam.

«Iga mees tunneks uhkust, kui tal on armastav naine ja kaks toerdat last. Mul on need olemas,» lausus Monaco vürst siis.

Albert II (Albert Alexandre Louis Pierre Grimaldi; sündinud 14. märtsil 1958) on Monaco vürst. Tema isa oli Monaco eelmine vürst Rainier III ja ema oli Hollywoodi staar Grace Kelly.

Albert II kihlus 2010 Lõuna-Aafrika Vabariigi endise ujuja Charlene Wittstockiga, nad laulatati 2. juulil 2011.

Monaco vürst Albert II ja vürstinna Charlene
Monaco vürst Albert II ja vürstinna Charlene Foto: NIVIERE/VILLARD/SIPA /Scanpix

10. detsembril 2014 sündisid Monaco vürtsipaarile kaksikud.

Vürstil on ka kaks väljaspool abielu sündinud last, keda ta on tunnistanud oma lapsena: 1992 sündinud Jazmin Grace Grimaldi ja 2003 sündinud Alexandre Coste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles