TS Laevad teenindas mullu rekordarvu reisijaid (1)

Janno Riispapp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Tiiu Heltermaa sadamas.
Parvlaev Tiiu Heltermaa sadamas. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti suursaarte ja mandri vahelist parvlaevaliiklust opereeriv TS Laevad OÜ teenindas eelmisel aastal rekordilised 2,3 miljonit reisijat ning vedas üle ligi miljon sõidukit. Võrreldes 2017. aastaga kasvas reisijate arv 3 protsenti ning sõidukite arv 4 protsenti.

TS Laevade juhatuse esimehe Jaak Kaabeli sõnul oli lõppenud aasta TS Laevadele taaskord töökas ja edukas.

«Läbi aegade suurim reisijate arv Eesti kahe suurima parvlaevaliini peale kokku näitab, et lõppenud aastaga võime rahule jääda. Virtsu-Kuivastu liinil teenindasime 2018. aastal kokku 1,7 miljonit reisijat ehk 3 protsenti rohkem kui aasta varem ning üle vedasime 735 000 sõidukit ehk 4 protsenti rohkem kui 2017. aastal. Rohuküla-Heltermaa liinil kasvas reisijate arv 4 protsenti 597 000 inimeseni ning sõidukite arv koguni 7 protsenti 263 000 sõidukini,» ütles Kaabel.

«Reisijate ja sõidukite kasvu kõrval on hea meel näha ka klientide rahulolu kasvu meie parvlaevateenusega. Klientide tagasiside küsimustiku põhjal on 58 protsenti meie klientidest teenusega niivõrd rahul, et soovitaksid seda teenust sõbrale. Võrreldes 2017 aastaga on soovitusindeks tõusnud 47 protsendilt 58 protsendini. Teenindusettevõttena on meie jaoks kindlasti oluline pakkuda veelgi paremat ja kindlamat teenust ning kasvatada klientide rahulolu veelgi,» rääkis Kaabel.

2019. aastal prognoosib TS Laevad OÜ reisijate ja sõidukite arvu kasvamist samaväärsel tasemel lõppenud aastaga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles