Kuidas säästa kahekesi Värskasse kuurortravile tulles sellel talvel vähemalt 100 eurot?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Värska kuurortravikeskus

Uuenduskuuri läbinud Värska Sanatoorium  on  muutunud kaasaegseks kuurortravikeskuseks. Viimase paari aastaga on ettevõtte  kaasajastamiseks investeeritud ligi 2 miljoni eurot. Oluliselt laiendatud ravikorpus, põhjalikult renoveeritud Lahe Resto ning vabaajakeskus pakuvad ravipuhkuse elamust täiesti uuel tasemel. 

Foto: Värska kuurortravikeskus

Põhjaliku uuenduskuuri läbinud Värska kuurortravikeskus pakub jaanuaris piiratud arvul ravipakette  tavahinnast kuni 21% soodsamalt. Kuurortravi  klassika, meie 6-päevane ravipakett Klassikaline Hõpõ on praegu tellides kahele saadaval vähemalt 100 eurot soodsamalt. Kahekesi puhkama tulles on majutusega kahekohalise toas paketi hinnaks 274 eurot inimese kohta. Tutvumispakkumine paketile Klassikaline Hõpõ kehtib vaid nüüd tellides ja piiratud 2-kohaliste tubade arvule ning annab võimaluse tõhusaks taastumiseks Värska kuurordi parimate raviprotseduuride abil. Terviseedenduse ja Rehabilitatsiooni kompetentsikeskuse poolt 2012-2014 Eesti ravispaades läbiviidud uuring tunnistas Värska  kuurortravikeskuse protseduuride mõju kõige tõhusamaks. Uuringus osalenute kinnitusel oli ravi mõju tuntav ka poole aasta möödudes. Vaata lisainfot: www.spavarska.ee/klassikaline-hopo või helista 799 3901


Värska kuurort Setomaal - Puhkus elu allikatel

Setomaal on hea puhata igal aastaajal. Värska kuurortravikeskuses on looduslähedane ja rahulik puhkus Teile alati garanteeritud. Leidke endale või oma lähedastele sobivaimate tingimustega lühem või pikem puhkus laiast pakettide ning protseduuride valikust. www.spavarska.ee/paketid

Värska kuurortpiirkond.
Värska kuurortpiirkond. Foto: Värska kuurortravikeskus

Meie missiooniks on jagada Värska ravimuda ja mineraalvee tervendavat väge , et pikendada oma klientide tervena elatud elu. Värska kuurortravikeskus on Eestis ainulaadne selle poolest, et siin tehakse protseduure kohalike looduslike vahenditega.  Värska lahe ravimudamaardlast  kaevandatud magevee ravimudaga teeme vanniprotseduure ja Värska eriliigilised  mineraalveed sobivad kasutamiseks nii seespidiselt kui ka kümblemiseks.

Magevee ravimuda üldvann.
Magevee ravimuda üldvann. Foto: Kersti Virro

Fuajees asuvad Värska mineraalveekraanid, kus külastajad saavad juua igal ajal maapõuest tulevat Värska tervislikku mineraalvett tasuta! Pidevalt tegeleme protseduuride mõju uurimisega, et pakkuda aina täpsemaid ravivõimalusi ja protseduure erinevate vaevustega inimestele. Värska Sanatooriumis kasutusel olevate protseduuride mõju on teaduslikult tõestatud. See on väga oluline põhjus, miks külastada just meie kuurortravikeskust. Kuurortravipaketi puhul annab suurema efekti pikema kestvusega ravipakett, seetõttu soovitame paketti pikkusega alates kuuest päevast. Kaasaegne kuurortravi, mida Värska kuurortravikeskus osutab, on suunatud tervise säilitamisele ja haiguste ennetamisele.


Värska Kuurortravikeskuses on 2 hotelli, veekeskus, toitlustust pakuvad Lahe Resto ja Näki kohvik.

Värska Kuurortravikeskus pakub mitmete erinevate tubadevalikuga majutust kahes hotellis ja toitlustust uuenenud Lahe Resto ruumides. Täiusliku puhkuse jaoks on olemas veekeskus, kaunis loodus, rahu ja vaikus. Rohkete atraktsioonide, mitme basseini ja saunadega Värska Veekeskus on ideaalne lõõgastuskoht igas eas külastajale igal aastaajal. Veekeskuses on Veebaar, kus saab nautida jäätisekokteile ja muid värskendavaid jooke veest väljumata. Tegu on Eesti ainsa veepargiga, kus on osaliselt kasutusel otse maapõuest tulev looduslik mineraalvesi. Olgu ilmaprognoos milline tahes - veepargis on õhk alati 28 ning vesi 32 kraadi soe.

Värska Veekeskus.
Värska Veekeskus. Foto: Kersti Virro


Seminar, koolitus, koosviibimine või pidulik sündmus õnnestub siis, kui on võimalik rutiinist välja astuda.

Kui otsite oma ettevõttele, koostööpartneritele või sõpruskonnale sobivat seminari või koosviibimise kohta, siis Värska kuurort on selle jaoks ideaalne – siin on puhas loodus, vaikus ja rahu, mis annab võimaluse eemalduda linnakärast ja argipäevamuredest. Helista ja küsi just Teile sobivat pakkumist seminari või koolituse korraldamiseks. Olemas on ka seminaripakett,  mille hind on ainult 54 eurot inimene. Seminaripaketi hinna sees on Setomaa seminariruumi kasutus koos tehnikaga, kohvipaus (kohv, tee, vesi, küpsised) teile sobival ajal, majutus kahekohalises toas, söögikorrad, veepargi ja saunade piiramatu kasutus lahtiolekuaegadel ning jõusaali piiramatu kasutus lahtiolekuaegadel. Lisainfo ja broneerimine: www.spavarska.ee/seminar või helista telefonil 799 3901

Seminariruum „Setomaa saal.“ Mahutab kuni 80 inimest
Seminariruum „Setomaa saal.“ Mahutab kuni 80 inimest Foto: Kersti Virro


Puhkus Setomaal, kaunis loodus ja omanäoline kultuur.

Setomaa on eriline ka oma looduse poolest, kaunid päikeseloojangud Lämmijärvel on nauditavad igal aastaajal. Kui raviprotseduuride või Värska veekeskuse nautimisest jääb aega üle, saab seda põnevalt veeta nii õues kui ka majas sees. Loomulikult ärgitame oma puhkajaid eelkõige aktiivsematele tegevustele, mis soodustavad immuunsüsteemi tugevdamist ja aitavad keha ja vaimu tervena hoida. Disc-golfi rada sanatooriumi kõrval asuval rannaalal pakub alati rohkelt rõõmu igas eas mängijatele. Lühike rabamatk Pikalombi loodusrajal on sobilik nii väiksemale matkasellile kui ka eakale jalutajale. Pikem ring eeldab nii veekindlaid jalanõusid kui ka valmisolekut paaritunniseks retkeks. Vaatlustorn on mõlemalt rajalt ligipääsetav ja annab võimaluse näha metsiku looduse asukaid toimetamas otsekui peo peal. Tsässonad ehk palvemajakesed, ajalooline kaunis Värska kirik, Seto Talumuuseum Värskas või Seto muuseum Saatses. „Saatse saabas“ ja Saatse kirik, Podmotsa küla, kust üle järve paistab Venemaal asuv Kulje kirik. Kõike seda ja palju muud saate nautida puhates Setomaal. Rohkem infot Setomaa ning vaba aja sisustamise kohta leiab veebileheküljelt www.visitsetomaa.ee  Kodulehekülg: www.spavarska.ee  Leia meid ka Facebookist ja Instagramist.

Info ja broneerimine telefonil 799 3901 või kirjutada info@spavarska.ee 

Kohtumiseni Setomaal!

 

Copy
Tagasi üles